Huis van Luna en Sven uit Haaltert al maanden onbewoonbaar door foutgelopen dakrenovatie: “Aannemer laat niks meer van zich horen, mentaal zitten we erdoor”

Na een foutgelopen dakrenovatie is de woning van Luna Bonner en Sven Roelandt uit onder water komen te staan. De woning is hierdoor al maanden onbewoonbaar en de aannemer laat niks meer van zich horen. "We proberen stappen te ondernemen, de vraag is hoe?" 

Meer krantenkoppen in België

De U15 B van Divo Ingelmunster

De meisjes U15 van Divo Ingelmunster B kwamen dit seizoen uit in niveau 2 reeks C en legden daar beslag op de zevende plaats, met 39 punten uit 20 wedstrijden. Op de foto zien we bovenaan Tiëssa Coucke, Elodie Meyfroidt, Reneé Windels, Laure Dujardin en trainer-coach Kurt Verfaillie. Onderaan Jolien Verschoot, Bo Vandenbussche, Eowyn Belaen
The post De U15

Lees meer »

Waarvoor een zoekende kunstenaar als Michael Wolf vroeg opstaat

De laatste foto’s die fotograaf Michael Wolf in Hongkong maakte, zijn in volle glorie te zien in Gallery Fifty One in Antwerpen. Wolf, die in 2019 plots overleed, was in 2017 verhuisd aar het Hongkongse eilandje Cheung Chau. Tot zijn dood fotografeerde hij tussen halfzes en halfacht ’s ochtends de zonsopgang vanaf het dak van zijn huis.

Lees meer »

VS-correspondent Björn Soenens keert na 8 jaar terug naar België: “Ik was onlangs bij mijn dochter in Portugal en ik dacht: hier kom ik tot rust”

Björn Soenens heeft het een beetje gehad met Amerika, vertelt hij aan onze man in de Verenigde Staten. Na acht jaar correspondentschap is hij klaar voor het volgende hoofdstuk. Ergens na de presidentsverkiezingen in november, zijn derde als verslaggever en expat in New York, vertrekt hij opnieuw naar België. Afscheid nemen doet hij met een terugblik op de woelige politieke

Lees meer »

Phishers stalen 24.000 euro van Annekes (48) bankrekening, maar ze wacht nog altijd op compensatie: “Zelfs de ombudsdienst gaf ons gelijk”

Banken komen amper één keer op de drie over de brug in dossiers waarin Ombudsfin – de ombudsdienst die de financiële sector zelf oprichtte – oordeelt dat slachtoffers van phishing hun geld moeten terugkrijgen. Bij Anneke Blanckaert (48) en haar gezin haalden phishers vier jaar geleden 24.000 euro van de rekening. Ze getuigt over hoe ze ondanks de steun van

Lees meer »

“Schiet raketten boven ons land neer”: Oekraïne wil dat Westerse partners eigen luchtafweer inzetten tegen Russische raketten

De Oekraïense president Volodimir Zelenski wil dat Westerse landen hun luchtafweersystemen gebruiken om Russische raketten boven Oekraïne neer te schieten. Dat zegt hij in een interview met The New York Times. Ook zijn minister van Buitenlandse Zaken Dmytro Koeleba zegt dat er "geen enkel juridisch, veiligheids- of moreel argument is om het niet te doen".

Lees meer »

Niels Reynvoet en Kris D’alleine winnen nu ook de Sezoensrally

Niels Reynvoet (Citroën C3 Rally2) en copiloot Kris D’alleine uit Reninge hebben uiteindelijk zaterdag de Sezoensrally gewonnen. Maxime Potty (Citroën C3 Rally2) eindigde als tweede op 3.6 seconden. Reynvoet eindigde aanvankelijk als tweede, maar de leider in het BRC vocht zijn tijd van KP 10 met succes aan bij de sportcommissie van de RACB.
The post Niels Reynvoet en

Lees meer »