Huis van Luna en Sven uit Haaltert al maanden onbewoonbaar door foutgelopen dakrenovatie: “Aannemer laat niks meer van zich horen, mentaal zitten we erdoor”

Na een foutgelopen dakrenovatie is de woning van Luna Bonner en Sven Roelandt uit onder water komen te staan. De woning is hierdoor al maanden onbewoonbaar en de aannemer laat niks meer van zich horen. "We proberen stappen te ondernemen, de vraag is hoe?" 

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse romanschrijver Paul Auster (77) overleden

Paul Auster, de productieve romanschrijver en scenarist die in de jaren tachtig doorbrak met zijn donkere, postmoderne romans, is gestorven aan longkanker. Hij was 77. Met veelgeprezen werken als ‘The New York Trilogy’ verwierf de charismatische auteur en beschermheilige van zijn geliefde stadsdeel Brooklyn wereldwijde bekendheid.

Lees meer »

Zware keukenbrand richt veel schade aan in gekend restaurant terwijl uitbaters op reis zijn: “Hen gebeld met het slechte nieuws”

Een zware keukenbrand richtte woensdagavond veel schade aan in de gekende brasserie ‘t Haantje, vlakbij de Ijzertoren in Diksmuide. De gitzwarte rook verspreidde zich in het volledige restaurant, terwijl de keuken zelf uitbrandde. De brand vond plaats terwijl uitbaters Alexander Bertem en Brecht Deceuninck genieten van een deugddoende vakantie in Spanje.

Lees meer »

Thiago Silva (39) neemt in tranen afscheid van Chelsea

En dan breekt een ervaren Braziliaanse verdediger in tranen uit. Thiago Silva (39) is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Chelsea. In een emotionele video op de website van de ‘Blues’ stelt de cultspeler dat hij op het einde van het seizoen de club verlaat.

Lees meer »

TikTok doopt Zweedse prins om tot koninklijke ‘hottie’: Carl Philip (44) gaat viraal met knappe looks

Hij wordt straks 45 jaar en is al even lang een publiek figuur die wordt bejubeld om zijn looks. Nu heeft ook een nieuwe, jonge generatie de Zweedse prins Carl Philip ontdekt als koninklijke ‘hottie’. Maak kennis met de knappe zoon van koning Carl XVI Gustaf. Geboren als kroonprins, maar al na zeven maanden ‘afgevoerd’ als kandidaat-koning met heel wat

Lees meer »