? EXCLUSIEVE PODCAST. Petra De Sutter: “Ik heb veertig jaar lang in een leugen geleefd”

Op TikTok heet ze Queen P, maar in de echte wereld is ze veel meer bescheiden. Petra De Sutter (60), federaal vicepremier voor Groen, houdt audiëntie in het huis dat ze deelt met Claire. Ze is niet alleen haar vrouw, ook haar steun en toeverlaat, haar grootste fan en felste criticus. “Claire schittert in haar eigen wereld, en ik kijk toe als figurant.” 

Meer krantenkoppen in België

“Als Fredberg vindt dat Riemer niet langer voldoet, gaat hij hem dan ook doorsturen?”: ‘vier-nul’ over de ‘vage’ Deense relatie bij Anderlecht

De disasterclass van Anderlecht tegen Club Brugge zindert na. In VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’ worden de pijlen gericht op Brian Riemer, zondag tactisch in het hemd gezet door zijn concullega Nicky Hayen. Marc Degryse: “Bij de fans heeft hij geen punten gescoord en bij velen worden zijn capaciteiten in twijfel getrokken. De vraag is nu: ‘hoe ziet Fredberg dat?’ Want die band

Lees meer »

De Amerikaanse Pommelien Thijs: Olivia Rodrigo bezorgt Sportpaleis vol tieners de avond van hun leven

De Amerikaanse popster Olivia Rodrigo (21) heeft in het Sportpaleis haar eerste van twee Belgische shows in de ‘GUTS World Tour’ gespeeld, exact drie jaar na de release van haar debuutplaat. In 23 nummers toont ze zich afwisselend een gevoelige popprinses en stoere rockchick. Ze trakteert haar ‘Livies’ en hun ouders graag op complimentjes en levenslessen, als een wijze grote

Lees meer »

Papa Kristof (39) leeft verder in kinderboekje: “‘Hoe snel zullen mijn kinderen mij vergeten’ vroeg hij. Daarna ben ik beginnen schrijven”

“Papa is een echte held, maar hij kreeg kanker en werd heel erg ziek. Nu is papa dood.” En toch leeft Kristof Schepers (39) uit Ham — vader, broer, fervent sporter, en handige Harry met groene vingers — verder in het kinderboekje dat zijn schoonzus Martine Goossens (52) schreef. Voor haar een manier van rouwen, het creëren van een tastbare

Lees meer »

Vandaag is ze de vriendin van Luca Brecel, vroeger was ze een verslaafde drugdealer. “Het begon nadat ik mijn mama verloor”

Door haar druggebruik zette haar vader haar ooit aan de deur. Ook op haar werk werd ze buitengesmeten. Laura Vanoverberghe (25), vandaag het lief van snookersensatie Luca Brecel (29), sliep zelfs een tijd op straat. Ze studeerde af als boekhouder, maar de enige boekhouding die de politie terugvond, was die van haar drugsbende. Hoeveel ze verdiende met het dealen kon

Lees meer »

“Ik ben nóóit op zo’n verzoekjes ingegaan”: ‘Sing Again’-finalist Dean kon na ‘Idool’ niet ongestoord over straat

Na z’n winst in ‘Idool’ in 2007 groeide Dean Delannoit (35) uit tot hét meisjesidool van Vlaanderen. “Ik moest in die periode handtekeningen zetten op vreemde plaatsen en kreeg veel pikante foto’s”, verklapt hij. Zeventien jaar later maakt de zanger opnieuw indruk in ‘Sing Again’. Wat deed hij in tussentijd? En waarom stopte het grote succes plots? “Van muziek alleen

Lees meer »

Project Toekan helpt kinderen met taalachterstand: “Sommigen willen acteren, terwijl anderen liever zelf achter een camera staan”

Toekan is een Kortrijks taalstimuleringsproject van Jeugdzorgwerk AjKo en Medialab Quindo voor kinderen tussen 9 en 12 jaar uit Groot-Kortrijk die kampen met een taalachterstand. Kinderen worden aangemoedigd om Nederlands actief te gebruiken. Toekan streeft ernaar kinderen op een actieve en speelse manier te betrekken bij taalstimulering buiten de schoolcontext.
The post Project Toekan helpt kinderen met taalachterstand: “Sommigen

Lees meer »

Metalgroep Spoil Engine speelt op hoofdpodium van Graspop

De metalgroep Spoil Engine bestaat 20 jaar en hoeft dat jubileum niet in een parochiezaaltje te vieren. De organisatoren van Graspop hebben de band namelijk uitgenodigd om op zaterdag 22 juni om 12 uur op het hoofdpodium een concert te komen spelen. Een verjaardag om niet licht te vergeten.
The post Metalgroep Spoil Engine speelt op hoofdpodium van Graspop

Lees meer »