Van verrassing Billie Eilish tot gefrustreerde frontman Blur: dit was het eerste weekend van Coachella

Het eerste weekend van Coachella Valley Music and Arts Festival 2024, een van de bekendste muziekfestivals ter wereld, zit er op. Zoals ieder jaar passeerde heel wat bekend volk in de Coloradowoestijn in Californië: zo stalen headliners Lana Del Rey, Tyler, The Creator, No Doubt en Doja Cat de show, maar kwamen ook enkele opvallende gasten langs. Enkele hoogte- en dieptepunten in een notendop. 

Meer krantenkoppen in België

Gemeenteraad Avelgem doet jaarrekening uit de doeken: “Opklaringen na een jaar van zeer donkere wolken”

Schepen van Financiën Caroline Valck (gbA-Gemeentebelangen) deed op afgelopen gemeenteraad de jaarrekening 2023 van gemeente Avelgem uit de doeken. “Opklaringen na een jaar van zeer donkere wolken”, klonk het.
The post Gemeenteraad Avelgem doet jaarrekening uit de doeken: “Opklaringen na een jaar van zeer donkere wolken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen eten opwarmen in plastic en minder crèmes smeren: nieuwe campagne wijst zwangere vrouwen op gevaren van hormoonverstoorders

De FOD Volksgezondheid lanceert maandag een sensibiliseringscampagne die zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden, beter moet informeren over hormoonverstoorders. Die (mengeling van) chemische stoffen worden niet door het lichaam zelf aangemaakt en kunnen de werking van hormonen op verschillende manieren ontregelen. Zo kunnen de risico’s op IQ-verlies, autisme, diabetes, endometriose en bepaalde soorten kankers bij het ongeboren kind

Lees meer »

Royals op zondag – Zara Tindall toont hoe je een nat tuinfeest op hakken aanpakt en koningin Mathilde zet bril op voor Rodin

Paraplu’s, hakbeschermers en nichtjes domineren de Garden Party van prins William. Prinses Leonor is onderscheiden in Zaragoza (je-weet-wel: de Spaanse stad uit de dromen van zanger Jimmy Frey). Victoria verschijnt op de rode loper voor de ‘Nobelprijzen van de muziek’. En koningin Mathilde bewondert Auguste Rodin. Op zondag bundelen we het kleine en grote nieuws uit de wereld van de

Lees meer »

Erkenning Palestina door Spanje, Ierland en Noorwegen nu officieel, diplomatieke rel tussen Spanje en Israël escaleert

Na de aankondiging vorige week hebben Spanje, Ierland en Noorwegen de erkenning van de Palestijnse staat officieel bekrachtigd. Daarmee sluiten ze zich aan bij meer dan 140 landen wereldwijd. Volgens de 3 Europese landen is die erkenning noodzakelijk voor een toekomstig vredesproces tussen Israël en de Palestijnen. Maar intussen worden de diplomatieke relaties tussen Israël en Spanje almaar bitsiger.

Lees meer »

Toerisme Oostende organiseert voorverkoop voor Garnaalkrokettenfestival: “Inwoners de eerste kans geven om tickets te kopen”

Na het overdonderende succes van de eerste drie edities van het Garnaalkrokettenfestival, organiseert Toerisme Oostende vzw op 5, 6 en 7 oktober een nieuwe editie. Liefhebbers kijken nu al reikhalzend uit naar begin oktober. Wie dit jaar zeker wil zijn van zijn tickets, kan langsgaan op de exclusieve voorverkoop. Op donderdag 13 juni om 18 uur worden de eerste 1.000

Lees meer »

“Wie een fiets schenkt, is een jaar lang gratis lid”: veilig verhuur dankzij ‘De Fietsbieb’

Fietsen is gezond, zoveel is duidelijk. Maar een fiets aanschaffen, heeft zijn prijs. Gelukkig ‘fietst’ uitleensysteem ‘De Fietsbieb’ in Menen in de bres voor al wie zich geen eigen fiets kan veroorloven met mooie, veilige tweewielers voor jong en oud.
The post “Wie een fiets schenkt, is een jaar lang gratis lid”: veilig verhuur dankzij ‘De Fietsbieb’ appeared first

Lees meer »