Ploeggenotes kunnen hun ogen niet geloven: volleybalsters kussen elkaar tijdens wedstrijd en gaan de wereld rond

Was het uit liefde, of toch maar gewoon een ongelukje? Eén ding is wél zeker: een kus tussen de twee volleyballsters Cansu Özbay en Ali Frantti tijdens de play-offs van de competitie gaat de wereld rond. 

Meer krantenkoppen in België

SOS Reptiel vangt verwaarloosde reptielen op: “Aan lot overgelaten na faillissement bedrijf”

In Harelbeke werd vorige week een schrijnend geval van dierenverwaarlozing ontdekt. Na een faillissement bleken heel wat reptielen, waaronder leguanen, slangen en hagedissen, in de steek te zijn gelaten door hun eigenaar. Ze werden door een curator ontdekt waarna opvangcentrum SOS Reptiel werd ingeschakeld.
The post SOS Reptiel vangt verwaarloosde reptielen op: “Aan lot overgelaten na faillissement bedrijf” appeared

Lees meer »

KIJK. Relatie nooit officieel bevestigd, maar Bradley Cooper deelt innige kus met Gigi Hadid op concert van Taylor Swift

Model Gigi Hadid (29) ging in Parijs naar het optreden kijken van haar goede vriendin Taylor Swift. Voor de gelegenheid nam ze acteur Bradley Cooper (49) mee. De twee genoten duidelijk van concert en van elkaars gezelschap. Bradley en Gigi werden voor het eerst samen gespot in oktober 2023, maar hebben hun relatie tot nu toe nog niet officieel bevestigd.

Lees meer »

Eerste Communie in Rollegem-Kapelle

Deze kinderen hebben hun eerste communie gedaan in Rollegem-Kapelle. Op de eerste rij Fenna Van Hecke, Aimé Bruneel, Mara Galle, Maurice Vandromme, Micah De Coeyer, Seppe vandromme en Céleste Debrandere. Op de tweede rij staan priester Eddie Lagae, directeur VBS De Binding Stijn Verhagen, Jervano Demeulenaer, Jitse Vanneste, Artuur Vandermeersch, Médard Vanhoutte, Joachim Vancoillie, Lucas
The post Eerste Communie

Lees meer »

Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza

Vredescomité Kortrijk zette woensdagavond zijn schouders onder het initiatief van Pax Christi Vlaanderen om de Nakba te herdenken via een aantal Stiltecirkels. Er waren zo’n 40 deelnemers.
The post Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza appeared first on KW.be.

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Het Eurovisiesongfestival wekt scherpere meningen op dan de Europese verkiezingscampagne”

“Het Eurovisiesongfestival doet meer voor de Europese verkiezingen dan de Europese campagne zelf”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “En het brengt verschillende politieke contrasten naar boven. Hoe verdeeld N-VA kijkt naar Israël bijvoorbeeld. Enerzijds heb je Assita Kanko, anderzijds heb je Zuhal Demir. Maar ook breder op het politieke spectrum zie je opvallende contrasten.”

Lees meer »

Koning Albert vindt zorgen om z’n gezondheidstoestand onnodig: “Alleen zijn hij en Paola nooit, zelfs niet in Frankrijk”

Eerder deze week werd koning Albert (89) onwel tijdens z’n verblijf in Zuid-Frankrijk en kwam hij lelijk ten val. Maar paniek is nergens voor nodig, vertelt een intimus aan onze royalty-expert Wim Dehandschutter. Koning Albert zou vooral geschrokken zijn door de reacties die het nieuws heeft veroorzaakt in België. De gepensioneerde vorst is immers nooit écht alleen, zelfs niet op

Lees meer »

SCHATTIG! Fidel (14 maanden) is jongste deelnemer aan de iconische Kattenstoet: “Hij sliep ‘s nachts als een roosje”

Duizenden mensen uit alle hoeken van België en ver daarbuiten kwamen op zondag 12 mei samen in Ieper om deel te nemen aan de iconische Kattenstoet. Er waren maar liefst 55.000 toeschouwers die de straten vulden om het unieke eerbetoon aan de katachtige te vieren. De jongste deelnemer aan de Kattenstoet was de 14 maanden oude Ieperling Fidel Vandenberghe.

Lees meer »