Hun ploegmates kunnen hun ogen niet geloven: Turkse volleybalsters kussen elkaar tijdens wedstrijd en gaan de wereld rond

Was het uit liefde, of toch maar gewoon een ongelukje? Eén ding is wél zeker: een kus tussen de twee Turkse volleyballsters Cansu Özbay en Ali Frantti tijdens de play-offs van de competitie gaat de wereld rond. 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Bart De Wever en Viktor Verhulst openen Sinksenfoor: “Die spectaculaire attracties zijn leuk, maar ik geniet evengoed van eendjes vangen”

De jaarlijkse Sinksenfoor is weer van start gegaan en traditiegetrouw opende burgemeester ceremonieel het attractiepark door te rijden in de verschillende attracties. Zes weken lang zullen duizenden bezoekers de Sinksenfoor bezoeken. Vorig jaar haalde de foor bijna één miljoen bezoekers de 150 attracties. “Ik heb bijna twintig jaar op het Zuid gewoond. Dat was praktisch in mijn achtertuin en met

Lees meer »

Energieke Mika zoekt gouden mandje

De Krant van West-Vlaanderen gaat elke week op zoek naar een baasje voor een beestje, want niet alle huisdieren vinden makkelijk een nieuwe thuis. Deze week gingen we langs bij de Pandora Stichting. Zij zoeken een thuis voor Mika (5), een border collie kruising die zich niet makkelijk laat vangen.
The post Energieke Mika zoekt gouden mandje appeared first

Lees meer »

“Desnoods moeten we het leger inzetten aan de kust”:lijsttrekkers Wouter Vermeersch en Immanuel De Reuse (Vooruit) over hun prioriteiten voor de verkiezingen

De prioriteit van Vlaams Belang is duidelijk: meer geld voor West-Vlaanderen en minder geld voor Antwerpen. Of het nu over mobiliteit gaat, over veiligheid of over migratie: dat is waar lijsttrekkers Wouter Vermeersch en Immanuel De Reuse telkens op hameren. Dat klinkt natuurlijk lekker, maar de vraag is of ze dat verkocht krijgen op hun Antwerpse hoofdkwartier …
The

Lees meer »

Fairtrade avondmarkt overdonderend succes

De recente Fairtrade avondmarkt bracht heel wat mensen op de been in de Fairtradestraat, de Kleine en Grote Dijk en het Begijnhofstraatje, aan de oevers van de Handzamevaart vlak bij het centrum van Diksmuide, waar ruim 50 lokale of fairtradehandelaars hun waren aanprezen.
The post Fairtrade avondmarkt overdonderend succes appeared first on KW.be.

Lees meer »