Na plotse annulatie van theatertour zonder verklaring: Els De Schepper kampte maanden met Long COVID

In september had Els De Schepper onrustwekkend nieuws: haar complete theatertournee werd uitgesteld. “Ik moet van de dokter minstens acht maanden herstellen en revalideren”, liet ze toen weten, zonder de medische oorzaak toe te lichten. Dinsdag deed de comédienne dat wel. Ze is opgelucht, weet eindelijk wat haar medisch probleem is en kondigde meteen ook de nieuwe data aan van haar theatertournee ‘Wat doe ik hier?’. 

Meer krantenkoppen in België

Gezamenlijk babyborrel in bibliotheek

Alle Diksmuidse gezinnen die het afgelopen jaar een baby mochten verwelkomen, werden onlangs in de bibliotheek uitgenodigd op een babyborrel. 22 gezinnen schreven in.
The post Gezamenlijk babyborrel in bibliotheek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verschil tussen werken en niet werken is vaak al 500 euro of meer

Dat werken meer moet lonen, is een van de grote thema’s van de verkiezingscampagne, maar in veruit de meeste gevallen bedraagt het verschil tussen werken en niet werken nu al 500 euro of meer. Dat blijkt uit een studie van de Universiteit Antwerpen waarover ‘Het Nieuwsblad’ en ‘Gazet van Antwerpen’ vandaag berichten.

Lees meer »

Belastingbetaler veroordeeld voor weigeren van info aan fiscus

Een belastingbetaler die weigerde om inspecteurs van de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) toegang te geven tot computergegevens is door een Brugse rechter veroordeeld tot dwangsommen van 2.500 euro per dag. Dat blijkt uit een vonnis dat de krant L’Echo heeft kunnen inkijken. Het gaat om een primeur en een overwinning voor de belastingdienst, zo schrijft de krant dinsdag.

Lees meer »

WZC Samen en Kloosterhof organiseren feestweekend

Woonzorgcentrum SAMEN en domein Kloosterhof in Wakken organiseren opnieuw een feestweekend voor bewoners van hun zorgvoorzieningen én alle inwoners van de gemeente.
The post WZC Samen en Kloosterhof organiseren feestweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen fietsen langs historische locaties

In het kader van herinneringseducatie organiseerden de basisscholen Immaculata en De Geluksvogel samen met de werkgroep onder leiding van Jo Bergez van Gidsenkring Brugge (Hello Bruges), een fietstocht langs tien belangrijke locaties in Sint-Michiels.
The post Leerlingen fietsen langs historische locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

David Vandyck scoort als enige Belgische artiest opnieuw de Nederlandse NPO5-playlist met ‘Kijk Naar Mij’

Niet alleen in Vlaanderen, ook in Nederland wordt er enthousiast gereageerd op ‘Kijk Naar Mij’, de gloednieuwe single van David Vandyck uit Zedelgem. Afgelopen maandag werd die meteen opgenomen in A-rotatie bij de Nederlandse openbare omroep NPO5.
The post David Vandyck scoort als enige Belgische artiest opnieuw de Nederlandse NPO5-playlist met ‘Kijk Naar Mij’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ken het jongetje goed, want we spelen vaak samen”: buurt reageert geschokt op familiedrama in Borgerhout

“Plots hoorde ik mijn vriendje ‘Papa! Papa!’ roepen.” Een 9-jarig onderbuurtje is één van de schijnbaar weinig getuigen van het familiedrama dat zich zondagochtend afspeelde in Borgerhout. Hij hoorde hoe de vader en moeder van het gezin in het appartement boven hem felle ruzie maakten. Het zou gaan om een gezin dat oorspronkelijk uit Yemen komt en nog maar een

Lees meer »

Knokke-Heist organiseert openbare verkoop van tweedehandsfietsen voor slachtoffers van diefstal en mensen met beperkt inkomen

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist verkoopt op zaterdag 25 mei een 50-tal tweedehands fietsen. De fietsen worden beschikbaar gesteld voor mensen die slachtoffer werden van een fietsdiefstal, voor studenten en personen met een beperkt inkomen.
The post Knokke-Heist organiseert openbare verkoop van tweedehandsfietsen voor slachtoffers van diefstal en mensen met beperkt inkomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer drie uren in de weer om vermiste runderen uit mestkelder in Alveringem te bevrijden

De brandweer en het speciale dierenreddingsteam (DRT) waren zondagavond drie uren in de weer om vier runderen uit een mestkelder te bevrijden op een boerderij in Alveringem. Het ging om vier koeien die al sinds zaterdagochtend vermist waren en plots in de mestkelder werden aangetroffen.
The post Brandweer drie uren in de weer om vermiste runderen uit mestkelder in

Lees meer »