Modemerk Superdry verlaat de Londense beurs

Het Britse kledingmerk Superdry heeft dinsdag aangekondigd dat het zijn notering op de Londense beurs zal opgeven in het kader van een grootscheepse herstructurering.

 

Meer krantenkoppen in België

Voorlopig geen muzikale comeback, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm: “Ze geeft niet op”

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’.

Lees meer »

WZC Samen en Kloosterhof organiseren feestweekend

Woonzorgcentrum SAMEN en domein Kloosterhof in Wakken organiseren opnieuw een feestweekend voor bewoners van hun zorgvoorzieningen én alle inwoners van de gemeente.
The post WZC Samen en Kloosterhof organiseren feestweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

In Europees water zit veel hardnekkig PFAS-afbraakproduct

Een afbraakproduct van PFAS werd in tien Europese landen in aanzienlijke hoeveelheden in zowel grond- als oppervlaktewater aangetroffen. In België ook in een Waals riviertje. Het is een hardnekkige stof, die er amper uit te zuiveren valt. De Europese ngo Pesticide Action Network (PAN) vraagt een verbod.

Lees meer »

Hoppy-steps vervangen Bird met vaste parkeerzones om de 100 meter en meer geavanceerde technologieën

De elektrische deelsteps van Belgische firma Hoppy zijn vanaf donderdag 23 mei beschikbaar in Kortrijk. Hoppy kiest bewust voor een systeem met 200 vaste parkeerzones om rondslingerende steps tegen te gaan. Ze zijn uitgerust met richtingaanwijzers, een dubbel remsysteem en een gsm-houder waarmee gebruikers hun telefoon kunnen opladen tijdens het rijden.
The post Hoppy-steps vervangen Bird met vaste parkeerzones

Lees meer »