Modemerk Superdry verlaat de Londense beurs

Het Britse kledingmerk Superdry heeft dinsdag aangekondigd dat het zijn notering op de Londense beurs zal opgeven in het kader van een grootscheepse herstructurering.

 

Meer krantenkoppen in België

Record van warmste dag ooit al na één dag verbroken

Het record van de warmste dag wereldwijd, gemeten op zondag 21 juli, is na één dag al verbroken. Dat zegt de Europese klimaatdienst Copernicus. De gemiddelde temperatuur op zondag bedroeg 17,09 graden, een dag later, op maandag 22 juli, was dat 17,15 graden.

Lees meer »

Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten

Donderdag 1 augustus start de 30ste editie van de orgelconcerten in de Sint-Pieterskerk van Oostkamp. Vijf donderdagen lang kun je luisteren naar verschillende orgelisten op het Pels-orgel of op het Van Eynde-orgel in de Sint-Pieterskerk.
The post Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugs hostel krijgt twee keer op enkele weken tijd inbreker over de vloer

De politie van Brugge is een onderzoek gestart naar een inbraak in Hostel Lybeer. Daar werd dinsdagnacht de inhoud van de kassa gestolen uit het kantoor van zaakvoerder Stephane Kolijn (43). Opvallend: begin deze maand kreeg het hostel óók al ongewenst bezoek. Ook toen werd de inhoud van de kassa gestolen. “Ik ben zeker dat het om dezelfde dader gaat”,

Lees meer »

Oudste zoon van drugsbaron Ridouan Taghi in grootste geheim vanuit Dubai naar Nederland gevlogen

Faissal Taghi (23), de oudste zoon van drugsbaron Ridouan Taghi, is een jaar na zijn arrestatie in Dubai alsnog uitgeleverd aan Nederland. Het Nederlandse gerecht beschouwt hem als een sleutelspeler in de organisatie van zijn vader. Faissal Taghi, die volgens goed geïnformeerde bronnen vrijdag is aangekomen in Nederland, wordt onder andere in verband gebracht met het witwassen van het familievermogen.

Lees meer »

Zeven zomerbars om met je kinderen te ontdekken

Niets zo heerlijk als op een gezellig terrasje te zitten en de kinderen op de achtergrond te horen joelen en gillen van plezier. Maar een zomerbar mét entertainment voor de kinderen is niet altijd zo vanzelfsprekend zo blijkt, zelfs niet in de 215 zomerbars die onze provincie telt. Daarom zetten wij enkele leuke zomerbars op een rij, waar er genoeg

Lees meer »

3 van de 7 Tsjetsjeense terreurverdachten aangehouden, zouden terroristische aanslag voorbereid hebben

3 verdachten die gisteren bij verschillende huiszoekingen in ons land zijn opgepakt, zijn aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat laat het federaal parket weten in een persbericht. Bij de huiszoekingen werden in totaal 7 personen opgepakt, de andere 4 zijn intussen weer vrijgelaten. De 3 aangehouden verdachten worden gelinkt aan de terreurgroep ISKP en zouden een terroristische aanslag hebben voorbereid.

Lees meer »

Zwaantjes Roller Club aan het feest na een geslaagd EK op de piste: “Echt genieten, met familie en vrienden om je heen”

Op de nationale feestdag, de slotdag van het pistetornooi op het EK skeeleren in Zandvoorde, won Bart Swings de Europese titel op de puntenkoers over vijf kilometer. Eerder al bezorgden Fran Vanhoutte bij de seniores en junior Lyssa Vansteenkiste Zwaantjes Roller Club als organisator een delirium met twee keer goud.
The post Zwaantjes Roller Club aan het feest na

Lees meer »

Geniet van stoofpotjes uit grootmoeders tijd bij Cocotte in Brugge

In de Langestraat 83 openen Annick Gies (56) en Willem Steyaert (53) half september de deuren van restaurant Cocotte. Op het menu: stoofpotjes zoals waterzooi, coq au vin of boeuf bourguignon. “Niet alleen de gerechten, maar ook het interieur, inclusief Leuvense stoof, doen terugdenken aan grootmoeders tijd”, zegt Willem.
The post Geniet van stoofpotjes uit grootmoeders tijd bij Cocotte

Lees meer »