Noodlijdend Superdry verlaat Londense beurs

11:04 De Britse modeketen Superdry kondigt een drie jaar lopend reddingsplan aan, waarbij het noodlijdende merk zijn notering op de Londense beurs zal opgeven. 

Meer krantenkoppen in België

Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de streek”

Sander en Sue Ellen zijn in café ’t Fonteintje aan hun laatste maanden bezig, maar daarna verkassen ze naar De Nieuwe Muide. Het jonge koppel combineert het horecaleven met een fulltime job. “We werken graag en ik heb weinig slaap nodig”, verduidelijkt Sander.
The post Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Dat politici durven tonen dat ze soms een bloedhekel hebben aan elkaar, maakt van hen net mensen van vlees en bloed”

“Dit keer gaan Donald Trump en Joe Biden niet met elkaar in debat voor de presidentsverkiezingen. Ze gaan een weekend samen in een kasteel doorbrengen, laten zich filmen en koken samen spaghetti bolognese.” Wat in de VS ondenkbaar zou zijn, gebeurt in Vlaanderen wel voor het VTM-programma ‘Het conclaaf’. “Politiek is in dit land veel menselijker dan het cliché ons

Lees meer »

Chaos breekt uit tijdens Amerikaanse zitting nadat Republikeinse opmerking maakt over collega “Kan je niet lezen door je valse wimpers?”

Een zitting van de Amerikaanse toezichtscommissie is volledig uit de hand gelopen na een opmerking over het uiterlijk van de Democratische afgevaardigde Jasmine Crockett. De discussie kwam tot stand toen Crockett aan haar Republikeinse collega Greene vroeg “of ze wist waarvoor ze hier was”, een opmerking die Greene niet kon smaken. “Kan je wel lezen met die valse wimpers”, antwoordde

Lees meer »

Levenslange schorsing voor scheidsrechter die 4 (!) rode kaarten uitdeelt én vervolgens meeviert met de kampioen: “Ik begrijp er niets van”

Opschudding in de vierde klasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten met de winnende club. Maar dat blijft niet zonder gevolgen. De KNVB schorst de bewuste scheidsrechter voor levenslang, die er op zijn beurt niets van begrijpt: “Het is lachwekkend, ik heb enkel een lied gezongen en

Lees meer »

WEERBERICHT. Ook morgen nog code geel voor neerslag in Limburg. Wat te verwachten van pinksterweekend? “Maandag wordt de beste dag”

Een grote storing speelt ons land vandaag en morgen parten. Het KMI heeft code geel afgekondigd voor zware regenval van vrijdagmiddag tot zaterdagochtend in de provincie Limburg. Gaat dit kwakkelweer nog lang duren en hoe zit het met het pinksterweekend? “Zaterdag komt er wat verspreide regen en buien in de voormiddag en na de middag wordt het beter”, zegt onze

Lees meer »

Staat Oekraïne op breken? Oud-kolonel Housen: “Er is een verklaring waarom de Russische bataljons zo makkelijk konden oprukken”

Dreigt Oekraïne definitief de oorlog te verliezen, nu Rusland de voorbije dagen 100 vierkante kilometer veroverde en op 30 kilometer van Charkiv is gesignaleerd? “Dat Oekraïne het niet meer onder controle zou hebben, daar ben ik het niet mee eens, al is de situatie wel precair”, zegt kolonel Roger Housen, die een analyse maakt van de Russische strategie.

Lees meer »