En of het een heksenketel wordt: PAOK verkoopt stadion hélemaal uit voor clash tegen Club Brugge

Vorige week wist Club Brugge voor eigen volk met het kleinste verschil te winnen van PAOK Saloniki. Blauw-zwart heeft zo de beste uitgangspositie in de kwartfinales van de Conference League. Als Club zich kwalificeert tegen PAOK, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale weet te halen. Slaagt Club in die missie? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Atleten van Groep Ubuntu zetten mooie prestaties neer op Special Olympics

Tijdens het hemelvaartweekend vonden de Special Olympics plaats in La Louvière. 3.000 atleten met een verstandelijke beperking gaven er het beste van zichzelf. De sociale inclusieve netwerkonderneming Groep Ubuntu, met onder andere een vestiging in Avelgem, vaardigde zeventien atleten af onder leiding van coaches Lisa Demeyere en Jolien Vanoverbeke.
The post Atleten van Groep Ubuntu zetten mooie prestaties neer

Lees meer »

IS eist aanslag op Europese toeristen in Afghanistan op

Islamitische Staat (IS) heeft op Telegram de verantwoordelijkheid opgeëist voor de dood van drie Spanjaarden en drie Afghanen in Bamiyan, een toeristische stad in Centraal-Afghanistan. Er vielen ook acht gewonden, onder wie mensen met de Noorse, Australische en Litouwse nationaliteit.

Lees meer »

Prinses Claire videobelt met koningin Paola tijdens werkbezoek, omstaanders krijgen ook Albert te zien

Prinses Claire (50) heeft via Facetime een videogesprek gevoerd met koningin Paola (86) tijdens een werkbezoek aan Verviers. Ook koning Albert (89) kwam in beeld, enkele dagen nadat hij onwel was geworden en ten val was gekomen in Frankrijk. Getuigen zagen een vrolijke Albert verschijnen op de smartphone van Claire. De prinses toonde de beelden aan omstaanders en aan een

Lees meer »

Wervik maakt zich op voor onthulling van tutjesboom in de bib

Naar het voorbeeld van ondertussen al veel andere gemeenten komt er ook in de bibliotheek in Wervik een tutjesboom. De tutjesboom staat bij de peutercollectie en moedigt kinderen aan om afscheid te nemen van hun fopspeen. De kinderen krijgen in ruil een boek als beloning.
The post Wervik maakt zich op voor onthulling van tutjesboom in de bib appeared

Lees meer »

Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel

Vriendenclub Thermospulle werd voor hun 25-jarig jubileum feestelijk onthaald in Kinheim-Kindel aan de Moezel, zusterstad van Harelbeke.
The post Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verenigde Staten zullen dan toch wapenpakket van 1 miljard euro leveren aan Israël

De Amerikaanse regering zal dan toch voor ongeveer een miljard euro aan wapens leveren aan Israël. Nochtans heeft VS-president Joe Biden er vorige week mee gedreigd die leveringen tijdelijk te beperken door het Israëlische offensief in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. "Dit is een teken dat de Verenigde Staten Israël onverminderd blijven steunen", zegt Amerikacorrespondent Björn Soenens.

Lees meer »