PAOK verkoopt stadion hélemaal uit voor clash tegen Club Brugge, UEFA opent disciplinair onderzoek na incidenten in heenmatch

Vorige week wist Club Brugge voor eigen volk met het kleinste verschil te winnen van PAOK Saloniki. Blauw-zwart heeft zo de beste uitgangspositie in de kwartfinales van de Conference League. Als Club zich kwalificeert tegen PAOK, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale weet te halen. Slaagt Club in die missie? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Beoogde Nederlandse premier Ronald Plasterk biedt in open brief excuses aan Pieter Omtzigt aan

Ronald Plasterk, die vaak genoemd wordt als premier van de toekomstige rechtse regering in Nederland, heeft vrijdag in een open brief in de krant De Telegraaf zijn excuses aangeboden aan Pieter Omtzigt, de leider van de coalitiepartij Nieuw Sociaal Contract (NSC). De twee mannen hebben in een eerdere fase van de regeringsvorming, toen Plasterk informateur was, nog een aanvaring gehad.

Lees meer »

Onze reporter keek naar de verkiezingsaffiches: “Waarom hebben de kandidaten van Vooruit een stijve nek?”

Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men weer verkiezingsaffiches tegen. Allemaal proberen ze ons iets te vertellen. De boodschap die het luidst klinkt, is helaas: “Voor goeie affiches moet ge bij een ander zijn.” Maar wat probeert die reclame ons nog meer te vertellen? Waarom zijn de plakbrieven van Vlaams Belang zo blauw, en hoe komt het dat alle

Lees meer »

KIJK. “Ik wil hier niet meer wonen!”: Erol (9) doodsbang nadat kogels door raam vliegen terwijl hij in de zetel zit

In Fort Worth, in de Amerikaanse staat Texas, tonen camerabeelden hoe Erol op de zetel gaat zitten en enkele seconden later kogels door de kamer vliegen. Erol duikt weg achter een kussen en brengt zich zo snel mogelijk in veiligheid. Op bewakingsbeelden van buiten is te zien hoe er vanuit een rode auto wordt geschoten. Zes jongeren die buiten het

Lees meer »

“Ik ben jong en ik doe wat ik wil”: Pauline Slangen spreekt klare taal na ‘korte romance’ met Olivier Deschacht

Pauline Slangen, Jamie-Lee Six, Jonatan Medart, Gerben Tuerlinckx en Malik Mohammed gaan op VTM GO ‘De strijd om goud’ aan. Iedereen vertegenwoordigt zijn/haar eigen provincie in vijf verschillende sportopdrachten. De reeks is in samenwerking met Sport Vlaanderen. “Vandaag moeten we moutainbiken in de bossen in Limburg, maar we zijn bijvoorbeeld ook al gaan boksen”, vertelt influencer Jamie-Lee.

Lees meer »

82-jarige dame uit De Panne opgelicht voor meer dan 100.000 euro: “Vrouw aangehouden, man vrijgelaten”

Een 82-jarige vrouw uit De Panne werd vorige maand opgelicht voor meer dan 100.000 euro. Dat geld werd van haar bankrekening gehaald. De politie Westkust pakte een koppel op uit De Panne. “Een 50-jarige vrouw legde gedeeltelijke bekentenissen af en werd aangehouden”, meldt het parket. “Haar man (60) stelde niet op de hoogte te zijn en werd vrijgelaten.”
The

Lees meer »

Veerle en Yvan openen buitenrestaurant ‘Zeer Lekker’

Veerle Cooman (56) en Yvan Naesen (62) zijn in de ruime omgeving van Ichtegem bekend voor de thuisbezorging van verse, zelfbereide maaltijden en feestschotels allerhande. Nu openen ze ook een ‘buitenrestaurant’ onder de naam ‘Zeer Lekker’ in hun grote tuin/weide in de Keibergstraat 9, schuin tegenover de beeldentuin van Irénée Duriez.
The post Veerle en Yvan openen buitenrestaurant ‘Zeer

Lees meer »

Sofie (48) zoekt vrijwilligers voor plantjesweekend van Kom op tegen Kanker: “We gaan voor 1.500 azalea’s”

Sofie Coudyzer is nu al op zoek naar vrijwilligers voor het plantjesweekend van Kom op tegen Kanker in september. “Omdat het niet gemakkelijk is om voldoende mensen te vinden die in dat weekend zich een halve, hele, twee of drie dagen willen vrijmaken om azalea’s voor het goede doel te verkopen op een of andere locatie in Lendelede”, zegt Sofie,

Lees meer »

Acid neemt het op voor Joost Klein in nieuwe video: “Hij heeft iets gedaan wat niet mocht, maar ze knijpen wel de ogen toe voor Israël”

In een nieuwe video bespreekt Acid de hele heisa rond de deelname én diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. Eerder had Acid al in geuren en kleuren uitgelegd waarom hij ervan was overtuigd dat Joost als winnaar van deze 68ste editie uit de bus zou komen. Zelf werkte Acid twee jaar geleden samen met de Nederlandse artiest voor het

Lees meer »

“Mijn leven zal misschien nooit meer zijn zoals vroeger”: de lijdensweg van Tom Devriendt, wielrenner met de ziekte van Crohn

Tom Devriendt (32) kampt al anderhalf jaar met gezondheidsproblemen waarvan de oorzaak lange tijd onder de radar bleef. Tot begin dit jaar bleek dat Devriendt de ziekte van Crohn heeft. Nu vertelt hij openhartig over vijftien toiletbezoeken per nacht, extreme vermoeidheid en de hoop om weer te kunnen koersen. “Mijn carrière is maar een detail in dit verhaal.”
The

Lees meer »