De schade is beperkt, maar het prijskaartje is stevig: Iraanse aanval kost Israël bijna miljard euro

De Iraanse vergeldingsactie was een slag in het water. De dreiging van het land is minder groot dan gedacht. Dat ligt niet alleen aan de internationale reactie en de beste luchtafweer. Het heeft Israël alleen geld gekost. Maar wel heel veel geld.

 

Meer krantenkoppen in België

Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op de snelheidsproeven”

Amaryllis Vandekerckhove, Lies en Femke Stappers en Nina Florizoone van Rope Skipping Oostende reisden vorige week naar het Europees kampioenschap in Eger in Hongarije. In het speedonderdeel 4×30 seconden werden ze beloond met een bronzen medaille voor hun 335 speedsteps in de single rope speed relay.
The post Brons voor Rope Skipping Oostende op het EK jeugd: “Sterk op

Lees meer »

Zon en muziek zorgen voor recordopkomst op festival De Waterbek in Ardooie

Met 3.500 tickets in voorverkoop en nog wat zomerse last minute bezoekers is het Ardooise festival De Waterbek geen kleintje meer. Vroege festivalgangers zochten reeds een uur voor aanvang hun weg in Ardooie. Voor een aantal onder hen de ideale gelegenheid om kennis te maken met zomerbar Bardos. Daar zorgden Luigi en Co twee uur lang voor een evenement waarbij

Lees meer »

Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams: “We werken met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”

Na een geslaagde tweede deelname aan het culinair event Kok@Zee mocht bakkerij Petris uit Wenduine het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ op zak steken. “Het label betekent voor ons wel wat: we drukken onze naam in West-Vlaanderen, met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”, zegt zaakvoerder Tristan van bakkerij Petris.
The post Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams:

Lees meer »

Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare

Wie droomt van een eigen zaak en een origineel concept heeft, kan zich nog tot 18 augustus kandidaat stellen voor de actie ‘Win je winkel’. De winnaar krijgt een jaar lang de gratis huur van een pand op een toplocatie in de Ooststraat.
The post Creëer een origineel concept en win je eigen winkel in Roeselare appeared first on

Lees meer »