Beelden tonen hoe torenspits van historisch gebouw in Kopenhagen instort

In de Deense hoofdstad Kopenhagen woedt momenteel een zware brand in het historisch beursgebouw. Kenmerkend aan het gebouw is de spitse toren die erop staat, maar door de brand heeft de toren het begeven.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF – Het West-Vlaams moordrapport van de politie: Elke 43 dagen wordthier iemand vermoord

Voor het eerst heeft de federale politie van West-Vlaanderen een analyse gemaakt van alle moorden en feiten van doodslag in onze provincie over een periode van tien jaar. En wat blijkt? Mei is de maand waarin de meeste slachtoffers vallen. Speurder David Roelant ziet daar niet meteen een logische verklaring voor, maar doet wel een opvallende oproep. “Het aantal autopsies

Lees meer »

Xavier (22) opent strandbar Bar B’O aan strandpost 2 in Bredene: “Mensen kunnen hier genieten van de rust”

Strandbar Bar B’O is geopend in Bredene. De nieuwe hippe strandbar wil mensen in een rustige sfeer laten genieten van de unieke omgeving tussen strand en duinen en koos bewust om het terras te verharden zodat jong en oud hier iets kunnen komen drinken of eten. Xavier Boey (22), van de gelijknamige bekende bouwfamilie in Bredene, staat samen met mama

Lees meer »

Waartoe kan dagvaarding Conner Rousseau leiden?

Waarom moet Conner Rousseau toch nog voor de rechter verschijnen? Er zijn een paar logische verklaringen en een paar vermoedens, maar duidelijk is er niets. Hoe dan ook is de dagvaarding geen goede zaak voor de Roma-gemeenschap, de politiek en voor Rousseau zelf.

Lees meer »

Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik

De Brugse politie heeft 18 nieuwe elektrische fietsen in gebruik genomen. Het gaat om stadsfietsen bestemd voor de wijk- en de jeugdinspecteurs die nu nog op eigen kracht rondrijden.
The post Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Flamboyant ex-politiehoofd riskeert vijf jaar cel voor omkoopschandaal: “Die 100.000 euro was een cadeau”

5 jaar cel: die straf hangt ex-politiebaas Glenn Audenaert – tegen wie vandaag het proces in de Dendermondse rechtbank start – boven het hoofd. 100.000 euro zou hij ontvangen hebben om zijn invloed te laten gelden. Het doel: de hoofdzetel van de federale politie in Brussel doen verhuizen, naar de eigendom van een kennis. Smeergeld of een cadeau? Het kan

Lees meer »

Het hallucinante telefoontje van een jongetje van tien naar de politie: “Papa heeft mama neergestoken. Ze is zwanger”

“Papa heeft mama neergestoken. Ze is zwanger.” Dat hallucinante telefoontje loopt zondagmorgen binnen bij de politie van Antwerpen. Aan de andere kant van de lijn spreekt een jongetje van 10 jaar. Hij geeft de politie zijn adres. Enkele minuten later stappen de hulpdiensten het appartement binnen. De mama is overleden, de papa verkeert in levensgevaar.

Lees meer »