AI dreigt niet alleen het menselijk intellect maar ook de menselijke stupiditeit te voeden

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

F-35 neergestort in VS, piloot kan zich redden

In de Amerikaanse staat New Mexico is dinsdag (lokale tijd) een gevechtsvliegtuig van het type F-35B neergestort. De piloot heeft de crash overleefd en is bij bewustzijn. Dat melden Amerikaanse media, op gezag van de hulpdiensten en de producent van het toestel, Lockheed Martin.

Lees meer »

“Brandweer blust tegen afspraken in toch met water”: Belcroom voelt zich niet verantwoordelijk voor milieuvervuiling tijdens brand

Bijna vier jaar nadat een verwoestende brand het bedrijf in de as legde, moet de firma Belcroom zich voor de rechter verantwoorden voor milieuvervuiling die veroorzaakt werd bij de bluswerken. Volgens het parket en een naburig bedrijf nam Belcroom onvoldoende voorzorgsmaatregelen. “Maar wij kunnen niet verantwoordelijk zijn als de brandweer tegen de afspraken in toch blust met water”, zei de

Lees meer »

Spektakel in ‘Britain’s Got Talent’: zoon van Simon Cowell bestormt jurytafel en deelt Golden Buzzer uit

De laatste auditieronde van ‘Britain’s Got Talent’ bracht een verrassing met zich mee. Hoewel alle Golden Buzzers van dit seizoen al opgebruikt waren, werd de iconische knop toch nog één keer ingedrukt. Tot ieders verbazing gebeurde dat niet door één van de juryleden zelf, maar door Simon Cowells zoon Eric (10) en Amanda Holdens dochter Hollie (12).

Lees meer »