Wat u denkt, klopt echt: nooit zoveel regen gehad

Zes maanden haast onafgebroken nattigheid, zoiets maken we in België maar één keer om de vijftig jaar mee. Vooral Vlaanderen kleurt kletsnat op de kaart.

 

Meer krantenkoppen in België

Historische boomgaarden terug aangeplant bij hoeve Ten Bogaerde

De wortels van de tuinen, boomgaard en moestuin op het domein Ten Bogaerde in Koksijde reiken tot diep in de zeventiende eeuw. Vandaag vind je er een kunstencentrum, een restaurant en een brouwerij.
The post Historische boomgaarden terug aangeplant bij hoeve Ten Bogaerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlandse kotstudente verkracht in Brugge: Ik voel mij niet veilig, ik moet een tweede keer verhuizen omdat mijn nieuw adres gewoon in het strafdossier zit”

“Het verbaast mij dat een verkrachting het slachtoffer zoveel geld kost.” Een 23-jarige vrouw getuigt openhartig nadat ze vorig jaar op haar kot in Brugge werd verkracht. Haar zaak komt maandag voor in de rechtbank van Brugge. “Ik voel mij niet veilig, ik moet een tweede keer verhuizen omdat mijn nieuw adres gewoon in het strafdossier zit…”
The post

Lees meer »

Soms peperduur, vaak dubieus. Hier volgen voedingscoaches hun opleidingen: “Het kost 9.000 euro, maar dat verdien je snel terug”

Dat voedingscoaches soms verkeerde adviezen en twijfelachtige behandelingen geven, las u hier gisteren al. Maar hoe komen zij aan hun diploma’s? Onderzoeksjournalist Joppe Nuyts zocht uit hoe voedingscoaches in binnen- en buitenland les volgen bij soms dubieuze opleidingscentra. Sommige worden zelfs door de overheid gesubsidieerd. Hoe kan dat? En wat wordt er in zo’n opleidingen dan verteld?

Lees meer »

Pep Guardiola geeft zijn zegen over nakende overgang Vincent Kompany naar Bayern München: “Ik loop héél hoog op met Vincent”

Dit weekend hoopt Bayern eruit te zijn met Burnley over Vincent Kompany. De onderhandelingen over de afkoopsom, die de Duitse club liefst rond de 10 miljoen euro had willen houden, zitten in een stroomversnelling. Intussen rondde Bayern de gesprekken met de stafleden af. En gaf Pep Guardiola zijn zegen: “Ik ben héél blij met de link tussen Bayern en Vincent.”

Lees meer »

Serena Williams deelt herkenbare strijd met zwangerschapskilo’s terwijl ze jeansrok probeert aan te trekken: “Ik wil wel huilen”

Negen maanden na haar bevalling deelt Serena Williams (42) een video op Instagram waarin ze een jeansrok probeert te passen. De oud-toptennisster zou graag terug in haar rok van Valentino kunnen. “Ik sport veel, maar ik weet niet of het iets gaat veranderen”, vertelt ze in de video. De rok past nog niet en daar is ze niet gelukkig mee,

Lees meer »

Nu Linda Mertens back in business is: heerst er concurrentiestrijd in de ‘Regi family’? Dit is wat Pauline Slangen erover kwijt wil

Onder de vleugels van Regi Penxten drukt Pauline Slangen (22) almaar meer haar stempel. Gewapend met een nieuwe single en vanaf nu ook een nieuwe VTM GO-reeks blikt ze vooruit naar de zomer van haar leven. “We hebben net onze eerste try-out van de nieuwe Regi Live-show erop zitten”, vertelt ze fier. Hoe die verliep? En hoe de sfeer in

Lees meer »

Jeugdbrandweer Wervik neemt deel aan 24-urenoefening: proeven van het leven van brandweerman

Afgelopen weekend verschenen leden van de jeugdbrandweer op verschillende plaatsen in Wervik. Ze namen deel aan een 24-urenoefening, die hen moet laten proeven van het leven als een soldaat van het vuur. Door middel van levensechte scenario’s werden hun kennis en vaardigheden op de proef gesteld.
The post Jeugdbrandweer Wervik neemt deel aan 24-urenoefening: proeven van het leven van

Lees meer »