Wat u denkt, klopt echt: nooit zoveel regen gehad

Zes maanden haast onafgebroken nattigheid, zoiets maken we in België maar één keer om de vijftig jaar mee. Vooral Vlaanderen kleurt kletsnat op de kaart.

 

Meer krantenkoppen in België

De Binks organiseren smoefeltocht voor Kom op tegen Kanker

Op zondag 26 mei organiseren De Binks de derde editie van hun smoefeltocht ten voordele van Kom op tegen Kanker in Sint-Eloois-Winkel. De groep vrienden hoopt op zondag 16 maart terug aan de start te staan van de 100 kilometer run ten voordele van Kom op tegen Kanker.
The post De Binks organiseren smoefeltocht voor Kom op tegen Kanker

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. Waarom de campagne op een week van de verkiezingen mak lijkt, maar dat niet is

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de partijen al jarenlang in een permanente campagnemodus zitten, hoewel we dat twaalf dagen voor de verkiezing niet zouden denken. “Het is een vruchteloze poging geweest om het

Lees meer »

Eerste Markt op De Waaiberg in Gits

Op zondag 2 juni gooit vzw Unie-K De Waaiberg haar deuren open tijdens Markt op De Waaiberg. Van 10 tot 18 uur heten de bewoners en begeleiders iedereen welkom om een kijkje te nemen op de plaats waar volwassenen met een meervoudige beperking of met een niet-aangeboren hersenletsel hun thuis vinden. Lekker en creatief “Het
The post Eerste Markt

Lees meer »

De stralende eerstecommunicanten van gbs KlavertjeVier

Op zondag om 9 uur mochten de leerlingen van Gemeentelijke Basisschool KlavertjeVier uit Moorslede hun eerste communie ontvangen. We zien Tuur Claerbout, Isolde Derycke, Julia Deschoenmaecker, Elise Rommel, Lion Verbrigghe, Imano Verstraete, Kymani Verstraete, Matteo Wyckaert, Marie Decaestecker, Odile Buyse, Cassidey Deleu, Gauthier Dezitter, Belle Geryl, Lily-Roos Leenknecht, Blanka Lesczak, Rogé Lybeer, Helena Saelen, Lize
The post De stralende

Lees meer »

Boezemvrienden Sergio Quisquater (58) en Sam Gooris (51): “Als wij van u niet moeten weten, dan gaat ge dat aan ons gezicht zien”

Er gaat geen dag voorbij of Sergio Quisquater en Sam Gooris hebben elkaar wel gehoord, gezien of gelezen. Meestal op WhatsApp, soms via FaceTime, toch minstens één keer per maand in ‘t echt. Ze zijn al meer dan dertig jaar vrienden, en onlangs hebben ze elkaars handtekening op hun lijf laten tatoeëren, bloednuchter. “Sommige mensen zeggen dan: ‘Dat is wel

Lees meer »