Na zonneschijn komt regen: kans op onweer, korrelhagel en rukwinden tot 90 kilometer per uur

Na een zonnig weekend volgt een stormachtige maandag. Met rukwinden die mogelijk kunnen oplopen tot 90 kilometer per uur geldt er code geel voor wind in heel het land en daarnaast is er ook kans op onweer en korrelhagel, zo waarschuwt het KMI.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG. De beker gaat de lucht in op Jan Breydel, ook Noa Lang viert mee: volg hier de festiviteiten van kampioen Club Brugge op de voet!

Wát een ontknoping! Club Brugge heeft zich voor de 19de keer tot landskampioen gekroond. In een kolkend Jan Breydel had blauw-zwart genoeg aan een 0-0-gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle, maar in het slot ontsnapte Club nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. Alle feestelijkheden en reacties na de Brugse titel kan u op de voet volgen in

Lees meer »

Jeroen is koning bij Sinte Barbara Wervik

De koninklijke schuttersgilde Sinte Barbara Wervik was toe aan de traditionele koningschieting. Voorzitter Dirk Vantomme mocht Jeroen Coens tot nieuwe koning kronen. De leden met een vergunning voor een vuurwapen namen het tegen elkaar op. Doelwit op 50 meter was een kartonnen vogel. Jeroen Coens uit Zillebeke trof vier van de vijf keer raak. “Voorlopig
The post Jeroen is

Lees meer »

“Het onderzoek is gewoon één grote fuck you naar ons”: maar toch vrezen nabestaanden van Bende-slachtoffers dat Justitie er nu mee stopt

Krijgen de nabestaanden van de slachtoffers van de Bende van Nijvel op 28 juni te horen dat het onderzoek stopgezet wordt? Een “vage” brief die ze allen van het federale parket kregen, zaait alleszins heel wat onrust. Niet in het minst in Aalst, waar de laatste en meteen ook bloedigste overval plaatsvond. “Mijn gevoel? Dat dit één grote doofpot is.”

Lees meer »

Fanfare Hoger Op organiseert speciale barbecue

De Woumense fanfare Hoger Op heeft de traditie om eind mei een feest in het dorp te organiseren. Dit jaar voorzien ze opnieuw een ‘speciale barbecue’ op zaterdag 25 mei in OC Walnes.
The post Fanfare Hoger Op organiseert speciale barbecue appeared first on KW.be.

Lees meer »