“Er waren zelfs mensen die applaudis­seer­den bij verkrach­tings­scè­nes”: filmvoorstelling in Brussel loopt helemaal uit de hand

De vertoning van de queer film ‘Love Lies Bleeding’ is zaterdagavond helemaal uit de hand gelopen tijdens het Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF). Dat melden Franstalige media. De film werd zelfs even stilgelegd nadat “homofobe opmerkingen” vanuit het publiek ontaardde in “een vechtpartij”. 

Meer krantenkoppen in België

Bouw noodmasten voor elektriciteit na storm in Mechelen begonnen

In een maïsveld in Heffen (Mechelen) is gestart met de bouw van een eerste noodmast na de storm van 9 juli. Toen kwamen elektriciteitsmasten- en kabels naar beneden wat de Mechelse regio kwetsbaarder maakt als er nog een incident zou zijn. De masten zouden er half augustus moeten staan. Over naar schatting een jaar worden ze vervangen door definitieve masten.

Lees meer »

IN BEELD. BV’s loslippig over hun liefdesleven op première van ‘Gert & James Zomerrevue’: “Ons huwelijk is voor september 2025″

Het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne rolde zondagavond de paarse loper uit voor de première van ‘De Gert & James ZomerRevue’. Gastheren Gert Verhulst en James Cooke zorgen – aan de zijde van Karen Damen en Ruth Beeckmans – voor een show vol glamour, humor en muziek. Heel wat nieuwsgierige BV’s kwamen een kijkje nemen.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries plaatst tussenversnelling en zet ‘MVG’ op dubbele achterstand in finale

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Brute pech voor Igor Thiago: ex-Club-spits blesseert zich tijdens oefenwedstrijd waarin hij 2 keer scoort

Igor Thiago (23) kon niet beter starten bij zijn nieuwe club Brentford. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. Al krijgt de Braziliaanse spits nu toch een flinke domper te verwerken. Na de wedstrijd werd bekend gemaakt dat hij een blessure heeft opgelopen aan zijn meniscus.

Lees meer »

Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer verbondenheid

“Neos is een vereniging waar iedere 55-plusser, die actief in het leven staat én van een stukje cultuur en andere interessante activiteiten wil genieten, zich thuis zal voelen”, zegt Rudy Pattyn, voorzitter van de lokale afdeling. Onlangs sloten ruim 80 leden het voorbije werkjaar af met een ‘Zomerhappening’ in kasteel Wallemote.
The post Neos Izegem lanceert ‘verenigingspil’ voor meer

Lees meer »

Camp Lophem steunt ’t Wit Huis: beleef de oorlogsjaren met re-enactments, rondritten en lichtwandelingen

Het Park van Loppem wordt van 15 tot en 18 augustus een WO II-decor voor het ruime publiek. Met onder andere meer dan 100 legervoertuigen, re-enactments, rondritten en lichtwandelingen kan je de oorlogsjaren levensecht beleven. De tweede editie van Camp Lophem is ten voordele van de mensen met een beperking van ’t Wit Huis.
The post Camp Lophem steunt

Lees meer »