Brussel: Ageas jaagt donderwolk weg

10:28 Beleggers hopen dat het conflict in het Midden-Oosten ontmijnd is. En zijn tevreden dat een jarenlange donderwolk boven het Ageas-aandeel weggejaagd is. 

Meer krantenkoppen in België

Kuurne hijst de IDAHOT-vlag aan het gemeentehuis

Vrijdagmorgen om klokslag negen uur werd op het voorplein van het gemeentehuis van Kuurne de IDAHOT-vlag gehesen en dit in het teken van de dag van de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie.
The post Kuurne hijst de IDAHOT-vlag aan het gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf, familie: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zelf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »

EU-lidstaten keuren nieuwe asiel- en migratiepact definitief goed

De lidstaten van de Europese Unie hebben zonder discussie het licht op groen gezet voor het nieuwe asiel- en migratiepact. Het wetgevend pakket, zegt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor, “zal zorgen voor een beter functionerend systeem, met vlotte grensprocedures en werkende digitale systemen die over heel de EU met elkaar in verbinding staan”.

Lees meer »

Door België gezochte drugsbazen verdienen miljoenen met vastgoed in Dubai

Grote drugsbazen konden de voorbije jaren in Dubai ongestoord villa’s en appartementen kopen, verhuren en verkopen met miljoenenwinsten. Zelfs al worden ze door België gezocht of vervolgd, of zijn ze al veroordeeld. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd, Knack en Le Soir samen met het collectief OCCRP, de non-profitorganisatie C4ADS en ruim 70 andere media in de wereld naar

Lees meer »

Hoogseizoen op Mount Everest eist eerste dode

De eerste dode van het hoogseizoen op de Mount Everest is vrijdag aangetroffen. Het gaat om een 53-jarige bergbeklimmer uit Mongolië die sinds vorig weekend vermist werd. Dat heeft een woordvoerder van de Nepalese toerisme-autoriteit vrijdag gemeld.

Lees meer »

Hoe ‘De Vlieg’, Brussel en de ‘Blacks’-clan verbonden zijn met de drugsoorlog in Marseille: “Kinderen van 14 jaar worden in kelders gemarteld”

Al jarenlang kleuren de kasseien van Marseille bloedrood door een drugsoorlog die woedt tussen een achttal clans. De ‘Blacks’ zijn daar één van. Hun tentakels reiken tot in onze hoofdstad en ze worden gelinkt aan Mohamed Amra (30), de voortvluchtige crimineel die in Frankrijk bevrijd werd door een gewapend commando en bekendstaat als ‘De Vlieg’. Dit is het verhaal van

Lees meer »

Twaalfjarigen ontvangen vormsel in Sint-Michielkerk

Onder een stralende zon kwamen de leerlingen uit het zesde leerjaar van de vrije basisschool De Tandem op zaterdag 11 mei naar de Sint-Michielkerk om er hun vormsel te krijgen. De feestelingen waren Niene Ackaert, Kobe Bogaert, Ruben Boussery, Maité Demonie, Noor Deveen, Isis Dewulf, Daniel Gherghe, Yoran Leempoels, Lyo Missinne, Axelle Monbaliu, Louis Rommelaere,
The post Twaalfjarigen ontvangen

Lees meer »