Amper zes weken na live-bruiloft al een echtscheiding of een zwangerschap? Regi en Kristel drukken geruchten de kop in

Zes weken na hun live-bruiloft moeten Regi en Kristel Hubeny al even het een en ander rechtzetten. Zo deden er geruchten de ronde dat het koppel al uit elkaar is van voor hun grote trouw in Zuid-Afrika. Kristel zou bovendien ook onder contract staan bij de muzikant. Regi kan zijn oren niet geloven en maakt nu duidelijk dat er niets van waar is. “Wij vielen van onze stoel van het lachen.” 

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse keten van visrestaurants vraagt faillissement aan: promo met ‘garnalen à volonté’ bleek fiasco

Red Lobster, de grootste keten van zeevruchtenrestaurants van de wereld, heeft een faillissementsprocedure met bescherming tegen schuldeisers aangevraagd. De Amerikaanse keten kwam in financiële moeilijkheden na een reeks ongelukkige beslissingen. Zoals een promotie waarbij je voor amper 20 dollar (18,40 euro) zoveel garnalen mocht eten als je maar kon.

Lees meer »

Hoe is het nog met ex-prof Eliot Lietaer?

Momenteel vindt in Frankrijk de Boucles de la Mayenne plaats, een UCI Pro-rittenkoers. Tien jaar geleden behaalde Eliot Lietaer (33) er zijn eerste en enige zege als prof. Anno 2024 is geen wielrenner meer.
The post Hoe is het nog met ex-prof Eliot Lietaer? appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Catalanen woedend omdat Louis Vuitton bekendste park van Barcelona afsluit voor prestigieuze modeshow met wereldsterren: politie treedt hard op

In de buurt van het wereldberoemde Park Guëll in Barcelona, wereldberoemd van Antoni Gaudi’s architectuur en mozaïek, zijn er hevige protesten uitgebroken nadat de toeristische trekpleister donderdag werd afgesloten voor een besloten mode-evenement. Chaotische beelden tonen hoe het tot escalaties komt tussen de politie en de Catalanen. Die laatsten verzetten zich tegen het “privatiseren” van de publieke ruimte voor een

Lees meer »

Geen Kasteelcross in Zonnebeke dit jaar: “Financieel risico wordt te groot, maar over definitief einde is nog niks beslist”

Het voortbestaan van de Zonnebeekse Kasteelcross hangt aan een zijden draadje nu de organisatie beslist om in het eerstvolgende veldritseizoen geen cross te houden. Dat nieuws komt hard aan bij inwoners, supporters en sponsors.
The post Geen Kasteelcross in Zonnebeke dit jaar: “Financieel risico wordt te groot, maar over definitief einde is nog niks beslist” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Symbolische start heraanleg speelplaats De Graankorrel

Het komt tijdens de zomervakantie tot een heraanleg van de speelplaats van vrije basisschool De Graankorrel in Geluwe. Als symbolische start kwam de burgemeester een boom planten en hingen leerlingen nestkastjes aan de muur. De kostprijs is geraamd op 140.000 euro. Een aannemer is er nog niet.
The post Symbolische start heraanleg speelplaats De Graankorrel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mechels zwembad Geerdegemvaart ontruimd nadat man onwel wordt

Het stedelijk zwembad Geerdegemvaart in Mechelen is gisterenavond opnieuw ontruimd. Een man werd tijdens het zwemmen onwel. Hij kreeg water binnen en dreigde te verdrinken. Hij werd ter plekke gereanimeerd en in stabiele toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Vorige week werd het zwembad ook ontruimd nadat 30 kinderen onwel waren geworden door een defect aan een afzuiginstallatie.

Lees meer »