KIJK. “Liefje, we zijn blijkbaar uit elkaar”: zes weken na live-bruiloft reageren Regi en Kristel op geruchten over hun scheiding

“Liefje, ik heb nieuws. We zijn blijkbaar uit elkaar”, zegt Kristel Hubeny tegen haar kersverse man Regi op een terrasje. Er zouden verschillende geruchten de ronde doen dat het koppel al uit elkaar is van voor hun grote trouw in Zuid-Afrika. “En ik zou ook nog onder contract staan bij jou”, voegt Kristel eraan toe. Regi kan zijn oren niet geloven en maakt duidelijk dat er niets van waar is. 

Meer krantenkoppen in België

Kunstenares Sabine (67) houdt expositie in Het Ganzenhof in Avelgem: “Opbrengst gaat integraal naar Ubuntu”

Op zondag 2 juni om 10.30 uur is iedereen van harte uitgenodigd op de opening van de expositie Trouvailles van de kunstenares Sabine Sulmon (67) bij hoevekaffee Het Ganzenhof in de Bosstraat 2 in Avelgem. Haar werken zijn per opbod te koop, ook online. De opbrengst gaat naar Ubuntu.
The post Kunstenares Sabine (67) houdt expositie in Het Ganzenhof

Lees meer »

Goud voor Rita en Georges

Rita De Leeuw (72) en Georges De Bels (78) zijn vorige week zaterdag in het gemeentehuis gehuldigd voor hun gouden huwelijksverjaardag. Het koppel trouwde op 12 juni 1974 en kreeg twee kinderen: Dieter (46) en Evelien (41). Ze zijn gezegend met vijf kleinkinderen. Georges werd als rasechte Pittemnaar geboren op Zotte Maandag en werkte bijna
The post Goud voor

Lees meer »

Bijzondere Jeugdzorg Brugge luidt de noodklok en hield een betoging van ‘t Zand naar het Station

Bijzondere Jeugdzorg Brugge luidt de noodklok, de vzw’s Binnenstad, CKG Sint-Clara, De Kantel, De Patio, De Zandberg, Nieuwland en Tronkestik kwamen hiervoor woensdagnamiddag gezamenlijk de straat op. Ze betoogden van ‘t Zand tot aan het Station. Dit initiatief vond weerklank bij tal van andere jeugdhulporganisaties die mee stappen in deze manifestatie.
The post Bijzondere Jeugdzorg Brugge luidt de noodklok

Lees meer »

Bouw nieuw Dorpshuis in Ichtegem gestart: ruimte voor onder meer Sociaal Huis en bibliotheek

De voorbije week zijn de werken voor de bouw van het nieuwe Dorpshuis op het Dokter Bruwierplein gestart in Ichtegem. In het Dorpshuis zullen onder andere het lokaal dienstencentrum, het Sociaal Huis, de sociale dienst, het Huis van het Kind, de bibliotheek en de sociale kruidenier KomEET ondergebracht worden.
The post Bouw nieuw Dorpshuis in Ichtegem gestart: ruimte voor

Lees meer »

Hoe Harry en Meghan blijven spoken in het Britse koningshuis: “Daardoor kunnen William en Charles geen hulp inschakelen”

De ziektes van koning Charles (75) en prinses Kate (42) veroorzaken een nijpend personeelstekort in de Britse koningshuis. Andere familieleden staan klaar om in te springen en meer officiële taken te vervullen. Zo maakten prinsessen Beatrice en Eugenie deze week een goeie beurt op een tuinfeest in Buckingham Palace. Maar “de geest van Harry en Meghan” verhindert dat zij als

Lees meer »

Bewoonster mag half jaar na brandstichting in eigen appartement cel verlaten: “Bedankt en hopelijk tot nooit meer”

Ruim een half jaar nadat ze op 7 november 2023 in haar eigen appartement in de Hendrik Consciencestraat in Roeselare op zes plaatsen brand stichtte, mag een 56-jarige vrouw de cel verlaten. De rechter in Kortrijk gaf haar een celstraf van drie jaar, maar sprak enkel de periode van voorhechtenis als effectieve straf uit. Ze moet zich wel voor haar

Lees meer »

LIVEBLOG GENT-STVV. Daar is meteen de 1-0 van Samoise!

AA Gent neemt het op tegen STVV in de laatste match van de Europe Play-offs. Voor de Buffalo’s staat deze match vooral in het teken van de barragematch tegen de vijfde van de Champions’ Play-offs. Daarnaast is het de laatste wedstrijd van Hein Vanhaezebrouck voor eigen publiek. Volg het hier live op de voet!

Lees meer »