Amper zes weken na live-bruiloft lachen Regi en Kristel de roddels weg: “Nee, wij zijn niet uit elkaar of in verwachting”

Zes weken na hun live-bruiloft moeten Regi en Kristel Hubeny al even het een en ander rechtzetten. Zo deden er geruchten de ronde dat het koppel al uit elkaar is van voor hun grote trouw in Zuid-Afrika. Kristel zou bovendien ook onder contract staan bij de muzikant. Regi kan zijn oren niet geloven en maakt nu duidelijk dat er niets van waar is. “Wij vielen van onze stoel van het lachen.” 

Meer krantenkoppen in België

Fairtrade avondmarkt overdonderend succes

De recente Fairtrade avondmarkt bracht heel wat mensen op de been in de Fairtradestraat, de Kleine en Grote Dijk en het Begijnhofstraatje, aan de oevers van de Handzamevaart vlak bij het centrum van Diksmuide, waar ruim 50 lokale of fairtradehandelaars hun waren aanprezen.
The post Fairtrade avondmarkt overdonderend succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie en organisatie Flanders Open Rugby gaan voor nultolerantie: “Grootste drugscontroles ooit”

De politie van Dendermonde gaat grote drugscontroles houden als de 102 rugbyploegen aankomen voor de 30ste editie van het Flanders Open Rugby tornooi. Op het terrein zelf zullen ook agenten in burger controleren op drugsbezit en drugshandel. Zo’n grote drugscontrole is een primeur voor het jaarlijkse rugbytornooi en het festival. "Die is nodig omdat de drugswetgeving in het thuisland van

Lees meer »

Aanklager van Internationaal Strafhof wil aanhoudingsbevel voor Israëlisch premier Netanyahu en Hamas-top: “Voldoende bewijs voor oorlogsmisdaden”

Karim Khan, de aanklager van het Internationaal Strafhof (ICC), heeft een verzoek ingediend om een aanhoudingsbevel uit te vaardigen tegen premier Benjamin Netanyahu, en Yoav Gallant, de minister van Defensie van Israël. Volgens Khan zou er voldoende bewijsmateriaal zijn dat zij oorlogsmisdaden gepleegd hebben tegen de Palestijnen. Hij wil ook 3 Hamas-leiders aanhouden.

Lees meer »

Mélody maakte bucketlist voor haar hond Jenny, die deze week overleed: “Ik kwam tien jaar lang thuis voor haar”

Tien jaar geleden redde Mélody Dieryckx haar hond Jenny uit de Griekse sloppenwijken. Begin deze week moest ze afscheid nemen van haar trouwe metgezel. Vorig jaar werd bij Jenny lymfeklierkanker vastgesteld, waarna Mélody een bucketlist voor haar hond samenstelde. “Ik kon me voorbereiden op haar overlijden, maar dat doet nu toch heel erg veel pijn.”

Lees meer »

“Als het rode lampje van de camera oplicht, vervellen politici nu eenmaal snel tot acteurs”

Een grappige, sarcastische en zelfs gevoelige Bart De Wever die toegeeft de totale leegte te vrezen als zijn politieke carrière erop zit. Een getormenteerde Tom van Grieken die afvraagt wat hij daar zit te doen. En Conner Rousseau die zijn nederige kiescampagne tackelt met een aanval waarin hij nog altijd heer en meester is: een tv-optreden. Donderdagavond is op VTM

Lees meer »

Morele klap voor Israël

19:16 Met de vraag een arrestatiebevel uit te vaardigen voor onder meer de Israëlische premier Benjamin Netanyahu steekt de hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof zijn nek uit. Maar hij doet wat moe…

Lees meer »

Alsof de rest stilstaat: zo zwaar sloeg Pogacar op 14 kilometer van de streep toe om nadien ook Quintana te overrompelen

Alweer een prestatie om in te kaderen van Tadej Pogacar (25) in de Giro. Op 14 kilometer van de finish liet hij op de voorlaatste klim van een moordende etappe zijn concurrenten achter. Op weg naar leider Quintana. Drie minuten reed die toen al voor, maar de Colombiaan was niet opgewassen tegen de Sloveense orkaan. Kijk hieronder naar het nieuwe

Lees meer »

Regenboogwandeling door Antwerpen lokt applaus maar ook boegeroep uit: “Dit is ook anno 2024 broodnodig”

In Antwerpen hebben mensen van de LGBTQ+-gemeenschap op de vooravond van de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie een optocht gehouden met een enorme regenboogvlag. Tijdens de wandeling was bij omstaanders applaus te horen maar ook boegeroep. "Ik vind het beangstigend dat mensen zich zo hard negatief uiten dat ze niet akkoord gaan met iets dat gewoon maar liefde is",

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Mechele in zomerse outfit en VIP-chauffeur Skoras: Club-spelers verzamelen op Basecamp

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »

Organisatie Belgian Coast Walk tevreden over vijfde editie en deelname koningin Mathilde: “Ze liet ons weten dat ze er enorm van genoten heeft”

Organisator Greg Broekmans van Golazo begeleidde koningin Mathilde tijdens de vijfde editie van de AG Coast Walk. ”Dit evenement, dat we net voor de coronapandemie hebben opgestart, is een initiatief waarin we sterk geloofden. Wandelen wordt steeds populairder en trekt ook steeds meer jonge mensen aan.”
The post Organisatie Belgian Coast Walk tevreden over vijfde editie en deelname koningin

Lees meer »