Amper zes weken na live-bruiloft lachen Regi en Kristel de roddels weg: “Nee, wij zijn niet uit elkaar of in verwachting”

Zes weken na hun live-bruiloft moeten Regi en Kristel Hubeny al even het een en ander rechtzetten. Zo deden er geruchten de ronde dat het koppel al uit elkaar is van voor hun grote trouw in Zuid-Afrika. Kristel zou bovendien ook onder contract staan bij de muzikant. Regi kan zijn oren niet geloven en maakt nu duidelijk dat er niets van waar is. “Wij vielen van onze stoel van het lachen.” 

Meer krantenkoppen in België

GAIA wil regio’s ertoe aanzetten om wreedheid tegen kuikens aan banden te leggen

Middels de GAIA-zomertoer die dinsdagmiddag afgetrapt werd op het Brusselse Muntplein, wil de dierenrechtenorganisatie een vuist maken tegen het vergassen en levend verbrijzelen van jonge mannelijke kuikens. Om de dagelijkse verbrijzeling en vergassing van kuikens tegen te gaan, eist GAIA dat er verder ingezet wordt op de ingebruikname van in-ovo selectie voor de eierproductie.

Lees meer »

Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw samen in Wingene

Het is intussen een vaste traditie geworden: op de laatste zondag van juli verzamelen oldtimers zich op de parking aan de Verrekijker, terwijl de rockliefhebber zich in de zaal binnen kan vergapen aan een resem geweldige rockbands. Rock Petrol is op zondag 28 juli alweer aan de achtste editie toe.
The post Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »

Mag ‘opgeviste’ Jente Hauttekeete dan tóch niet deelnemen aan de Spelen? “Ik wacht op duidelijk antwoord”

Jente Hauttekeete kan mogelijk toch niet aan de Olympische Spelen in Parijs deelnemen. De meerkamper nam in principe na het forfait van de Canadese regerende wereldkampioen tienkamp Pierce LePage diens plaats in als eerste reserve. Maar omdat World Athletics zijn quotum van atleten al zou overschreden hebben, zou er voor Hauttekeete geen plaats meer zijn in de Franse hoofdstad.

Lees meer »

Genk mag geen grond verkopen aan basisschool en moskee in Sledderlo

De stad Genk wil overleggen met het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) over de verkoop van gronden aan de moskee Yunus Emre en de basisschool Mickey Mouse – De Sleutel in Sledderlo. Het agentschap heeft de machtiging hiervoor geweigerd, omdat er sprake is van een terrein waar waardevolle bomen op staan. Door die weigering kan de verkoop voorlopig niet

Lees meer »

Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare

Het Na-Tourcriterium in Roeselare werd afgetrapt met een individuele tijdrit over een ronde. Daarin bleek Yves Lampaert, de winnaar van de tijdrit van de Tour de France van 2022 in Kopenhagen, de beste. Mathieu van der Poel won vervolgens het Na-Tourcriterium.
The post Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries plaatst tussenversnelling en zet ‘MVG’ op dubbele achterstand in finale

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede

Langs de Roeselaarsestraat in Moorslede is maandag de afbraak van een oude woning gestart. Op de plaats komt een nieuwe parking voor Uitvaartzorg Eveline Geldhof. “Op die manier is er ook minder overlast voor de buren”, aldus zaakvoerster Eveline.
The post Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. 20-jarige Beau Greaves volgt zichzelf op bij vrouwen – Vanavond droomfinale tussen Van Gerwen en Humphries

De World Matchplay bij de mannen kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had gisteren genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Vanavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. Bij

Lees meer »