LIVEBLOG OHL-GENT. Buffalo’s zijn de gevaarlijkste ploeg, openingsgoal hangt in de lucht

AA Gent is op dreef in de play-offs. Het pakte vorige week een 6 op 6 tegen Westerlo. Deze week trekken de Buffalo’s naar Den Dreef in Leuven. OHL kon nog niet winnen deze play-offs, ze speelden vorige week 0-0 gelijk tegen Standard. Pakt Gent een 9 op 9 tegen OHL? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe reizende expo legt link tussen verleden en heden

Hier en daar zie je in het West-Vlaamse landschap paarse bloemen opduiken, nadat vorig najaar 50.000 alliumbollen aangeplant werden op 31 verschillende sites. Door het natte weer is het resultaat echter nog niet overal zichtbaar. Ondertussen werd ook een nieuwe reizende expo geopend.
The post Nieuwe reizende expo legt link tussen verleden en heden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Enorme ravage na ongeval in Izegem, waarbij bestuurder gewoon uit auto stapt: “Hij had zelfs even de intentie om te vertrekken”

Een veertiger uit Izegem bracht maandagavond een ware ravage aan langs de Ardooisestraat in Izegem. De man ramde met zijn BMW een geparkeerde auto, waarna ook nog een andere geparkeerde wagen en een woning in de brokken deelden. “We werden opgeschrikt door een enorme knal.”
The post Enorme ravage na ongeval in Izegem, waarbij bestuurder gewoon uit auto stapt:

Lees meer »

Davina Simons (29) blikt terug op inzinking bij ‘Special Forces’ en de man die haar redde: “Met hem had ik meteen een heel bijzondere band”

Twee voeten vooruit. In de rechtbank en in het leven Davina Simons toonde zich al vaker de meest onverschrokken rekruut bij ‘Special forces’, maar ging bij een klimloop een eerste keer strompelen. “Ik dacht écht dat het voorbij was”, vertelt de advocate. Davina trakteerde zichzelf na de opnames op een blijvende herinnering en vond tijdens de beproevingen een goede vriend,

Lees meer »

IS eist aanslag op Europese toeristen in Afghanistan op

Islamitische Staat (IS) heeft op Telegram de verantwoordelijkheid opgeëist voor de dood van drie Spanjaarden en drie Afghanen in Bamiyan, een toeristische stad in Centraal-Afghanistan. Er vielen ook acht gewonden, onder wie mensen met de Noorse, Australische en Litouwse nationaliteit.

Lees meer »

“We dachten al dat we ons huis moeten verkopen, maar wie wil hier iets kopen?”: na wateroverlast bereidt Moelingen zich opnieuw voor op regenval

Terwijl Moelingen haar wonden likt van de ‘ergste overstromingen in de geschiedenis van Voeren’, schuilen al nieuwe stortbuien om de hoek. Tussen het puin op de straten spreken we de oververmoeide bewoners en worden de eerste hulpacties opgestart. “Normaal wonen we in het mooiste dorp van België, maar tegen de stortbuien hebben we geen verhaal”, houden de inwoners er de

Lees meer »

Zusters van de karmel bidden om goed weer tijdens Heilig Bloedprocessie

Zondag 26 mei vindt in Voormezele de 72ste editie van de Heilig Bloedprocessie plaats. De processie draait rond het relikwie dat prior Isaac in Rome kreeg van de paus en in 1152 schonk aan de abdij van Voormezele, waar het eeuwenlang bewaard en vereerd werd.
The post Zusters van de karmel bidden om goed weer tijdens Heilig Bloedprocessie appeared

Lees meer »

Vriendin van koningin Camilla: “Het is William die zijn vader tegenhoudt zich te verzoenen met prins Harry”

Prins Harry (39) reisde vorige week naar het Verenigd Koninkrijk om het 10-jarig jubileum van de Invictus Games te vieren. Maar de prins is er niet in geslaagd om zijn vader, koning Charles (75), te ontmoeten. Hoewel Harry aangaf dat hij zijn vader niet kon zien vanwege zijn “drukke schema”, beweert een vriendin van koningin Camilla (76) dat prins William

Lees meer »