LIVEBLOG LEVERKUSEN-BREMEN. Leverkusen virtueel kampioen: Boniface zet thuisploeg op voorsprong

Het sprookje van Xabi Alonso en zijn Leverkusen kan aanstaande zondag zijn hoogtepunt bereiken. Bayer 04 kan bij winst kampioen worden tegen Werder Bremen en zo Bayern München van de troon stoten. Bij Werder Bremen zullen Rode Duivel Olivier Deman en Senne Lynen er alles aan doen om dat feest nog een week uit te stellen. Blijft Leverkusen nog steeds ongeslagen of lijden ze hun eerste nederlaag van het seizoen? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Ze dwongen ‘Gekke Geert’ een moord te bekennen die hij niet had gepleegd, nu staan speurders zelf voor rechter

Twee rechercheurs van politiezone Grensleie (Ledegem, Menen, Wevelgem) staan vandaag voor de rechter in Kortrijk op beschuldiging van valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken. De twee zouden in april 2011 een zwakbegaafde man gedwongen hebben een moord te bekennen die hij niet had gepleegd en daarover het proces-verbaal niet correct opgesteld hebben. Ze ontkennen.
The post Ze

Lees meer »

Man (32) die bijl door raam pitazaak gooide, krijgt tien maanden met uitstel: “Ik voelde me bedreigd en wilde ze straffen”

De 32-jarige Pool die afgelopen zomer een hakbijl door de voorruit van een pitazaak in Sint-Eloois-Winkel gooide, is veroordeeld tot tien maanden cel met uitstel. De uitbaters, twee broers, sloegen de man in elkaar na een wilde achtervolging tot in Heule. Zij krijgen beiden een werkstraf van 90 uur.
The post Man (32) die bijl door raam pitazaak gooide,

Lees meer »

Met nieuwste theaterstuk komt Sven De Ridder Company voor het eerst ook naar Blankenberge én Wevelgem, maar ook naar het vertrouwde Izegem

De tweede helft van de maand mei, dat is zo stilaan de periode geworden dat de Sven De Ridder Company de pers bijeen roept om hun nieuwste theaterstuk voor de komende zomer voor te stellen. En dat was ook dit jaar niet anders. Dus trok de voltallige Vlaamse en Nederlandse pers naar de luchthaven van Deurne om meer info te

Lees meer »

“In het dagelijkse leven zouden we elkaar voorbijlopen”: wordt het wel wat tussen Michiel en Rune in ‘Boer zkt vrouw’?

“Als de tranen opkomen, moeten ze eruit.” Voor het oog van meer dan een half miljoen kijkers liet melkveeboer Michiel Dubucq (27) vorige week zijn emoties de vrije loop in ‘Boer zkt vrouw’. De keuzemomenten wogen zwaar op hem, maar uiteindelijk koos hij toch voor Rune. De twee vertrekken nu op romantische trip naar Turkije, maar wordt het ook wat?

Lees meer »

Waren al haar K3-collega’s er? Achter de schermen bij het huwelijksfeest van Hanne Verbruggen en Jorn

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Wij achterhaalden alle details, van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans

Lees meer »