LIVEBLOG LEVERKUSEN-BREMEN. Boniface zet penalty om in 1-0! Kroont Leverkusen zich tot kampioen?

Het sprookje van Xabi Alonso en zijn Leverkusen kan aanstaande zondag zijn hoogtepunt bereiken. Bayer 04 kan bij winst kampioen worden tegen Werder Bremen en zo Bayern München van de troon stoten. Bij Werder Bremen zullen Rode Duivel Olivier Deman en Senne Lynen er alles aan doen om dat feest nog een week uit te stellen. Blijft Leverkusen nog steeds ongeslagen of lijden ze hun eerste nederlaag van het seizoen? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Is Usyk over twee weken geen onbetwiste bokskampioen meer? Oekraïner lijkt één titel af te staan na kamp tegen Fury

Bijna 25 jaar. Zo lang had de bokswereld al geen onbetwiste kampioen – iemand die in alle boksbonden de titel bezit – meer gehad. Oleksandr Usyk (37) schreef gisteren geschiedenis door Tyson Fury (35) te verslaan in een episch duel. Maar lang zal hij niet van zijn status kunnen genieten. De Oekraïner lijkt over twee weken al afscheid te moeten

Lees meer »

LIVE GAZA. “Soldaten en politie tippen Israëli’s die hulpkonvooien Gaza aanvallen”- Israël vraagt ‘beschaafde landen’ om Netanyahu niet te arresteren

Israëlische soldaten en politie wijzen kolonisten en extremistische activisten op de locatie van hulpvrachtwagens die humanitaire hulp leveren aan de Gazastrook, waardoor de aanvallers vervolgens de konvooien kunnen blokkeren en de hulpgoederen vernietigen, aldus de Britse krant ‘The Guardian’. Israël heeft dinsdag bondgenoten opgeroepen om al bij voorbaat te verklaren dat ze eventuele arrestatiebevelen tegen premier Benjamin Netanyahu en defensieminister

Lees meer »

Jouw vraag over Brussel: hoe Brussels is filmster Audrey Hepburn?

Dit jaar zou Audrey Hepburn 95 geworden zijn. Ze was een van de beroemdste filmsterren uit de jaren 1950 en 1960. Met rollen in ‘Breakfast at Tiffany’s’, ‘My Fair Lady’ en ‘Roman Holiday’ is ze niet weg te denken uit enkele klassiekers uit de tijd van het oude Hollywood. Hepburn was ook een mode-icoon, en haar roots, die lag in

Lees meer »

Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor”

De Royal Ostend Swimming Club organiseerde zijn jaarlijkse Speedomeeting in het stedelijk zwembad Brigitte Becue. “Bijna iedereen heeft voor een persoonlijke besttijd gezorgd en we hebben heel veel medailles behaald. We zitten weer op het goede spoor”, vindt hoofdcoach Brian Ryckeman.
The post Zwemclub ROSC is succesvol op eigen Speedomeeting: “We zitten op het goede spoor” appeared first on

Lees meer »

Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde

Woensdagmorgen even over 10 uur gebeurde in de Zedelgemsestraat in Ruddervoorde een zwaar ongeval. Daarbij raakte de bestuurster ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden, waarna ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Winnaar Yves De Graef loopt 301 km in Doomkerkse ultraloopwedstrijd

Doomkerke beleefde vanaf vrijdagavond 20 uur de vierde ‘WUK M&M Backyard Ultra’ loopwedstrijd, waarbij zo’n honderd lopers dag en nacht lopen tot er nog één man overblijft. Na 45 ronden van 6,7 km langs de straten en bossen van Doomkerke won Yves De Graef (43) uit Mechelen. Hij liep in totaal 301 km en eindigde zondagnamiddag als laatste man om

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Sisters

06:00 Tenzij Frederik Delaplace weer ingrijpt in de programmatie staan we voor de eerste VRT-verkiezingsshow zonder Martine Tanghe. Tientallen moet ze er gepresenteerd hebben, veel lezers hebben nooit ander…

Lees meer »

20 inbreuken vastgesteld bij controle van horecazaken in Kortrijkse

De politiezone Vlas en de inspectiediensten controleerden op vrijdagavond 17 mei in totaal 14 horecazaken, verspreid over Kortrijk (12), Kuurne (1) en Marke (1). Het ging om 8 pitazaken, 3 cafés, 1 nachtwinkel/pita, 1 pizzeria/pita en 1 grill-snackbar.
The post 20 inbreuken vastgesteld bij controle van horecazaken in Kortrijkse appeared first on KW.be.

Lees meer »