“Irritant Cercle Brugge” is luis in de pels van de topclubs: “Iedereen moet schrik voor ons hebben”

Cercle Brugge is scherprechter in de Champions’ Play-Offs. Gelijk tegen Club, gewonnen van Union en nu weer punten afgesnoept van Racing Genk. Niémand die graag tegen de troepen van Miron Muslic speelt. “Wij zijn irritant.” 

Meer krantenkoppen in België

Te koop: verwoest appartement, inclusief achtergelaten speelgoed. Prijs: 51.000 euro. Rusland maakt badplaats van ‘massagraf’ Marioepol

De Oekraïense havenstad Marioepol viel twee jaar geleden na intense gevechten in Russische handen. Vandaag werkt Russisch president Poetin met harde hand aan de heropbouw van de stad. Hij droomt ervan ‘zijn’ parel aan de Zee van Azov om te bouwen tot badplaats. Marioepol is toonbeeld van hoe het Kremlin bezet Oekraïne wil transformeren. Hoe staat de stad er vandaag

Lees meer »

‘Björn in the USA’ grote winnaar Belgian Podcast Awards 2024

De VRT-podcast ‘Björn in the USA’ is de afgetekende winnaar van de Belgian Podcast Awards 2024. De podcast van Amerikacorrespondent Björn Soenens werd zowel gesmaakt door het publiek als de jury en sleepte de titel van ‘Best History Podcast 2023’ in de wacht. Met ‘X and O’s’, de basketbalpodcast van Friends of Sports, won ook voor het eerst een niet-voetbalpodcast

Lees meer »

Vlaams parlementslid Robrecht Bothuyne opnieuw in opspraak over vastgoedtransactie: “Mogelijk belangenvermenging en handel met voorkennis”

De Kruisemse schepen en Vlaams parlementslid Robrecht Bothuyne (CD&V) komt weer in opspraak. De lokale fractie van Open VLD heeft Audit Vlaanderen gevraagd om de aankoop van twee woningen door de ouders van Bothuyne te onderzoeken. De woningen bevinden zich in het projectgebied van de dorpskernvernieuwing van Kruishoutem en kunnen daardoor een fikse meerwaarde opleveren. “Mogelijk is hier sprake van

Lees meer »

Op links valt niks te winnen

19:35 Door zich nadrukkelijker linkser te profileren dan Vooruit hopen Groen en de PVDA te verrassen bij de verkiezingen. Maar Groen mag al blij zijn als het in het parlement blijft, en zolang de PVDA zijn …

Lees meer »

Koning Charles krijgt eerste zaailing van omgezaagde ‘Robin Hood’-boom

De Britse koning Charles krijgt de eerste zaailing van de beroemde ‘Robin Hood’-boom, de esdoorn die in 2023 illegaal werd omgehakt in het noorden van Engeland. De koninklijke familie heeft maandag op Instagram aangekondigd dat de zaailing, zodra die genoeg gegroeid is, zal geplant worden in het park van Windsor, een stad niet ver van Londen.

Lees meer »

KIJK. Blikschade bij Van Aert, Nys moet kleur bekennen en Laurance wint het sprintje: de hoogtepunten van rit 2 in Noorwegen

Even schrikken voor Wout van Aert. Onze landgenoot staat voor het eerst sinds zijn vreselijke valpartij maanden geleden weer aan de start van een koers in de Ronde van Noorwegen, maar ging in de tweede etappe weer tegen het asfalt. Thibau Nys moest op de lastige slotklim een halve minuut prijsgeven en is zijn leiderstrui kwijt, Axel Laurance won de

Lees meer »

Brandstichting in verlaten loods in Nieuwpoort

In de Pieter Deswartelaan in Nieuwpoort werd maandagmiddag een brand opgemerkt in een verlaten loods. Het gaat om brandstichting. De politie onderzoekt de feiten.
The post Brandstichting in verlaten loods in Nieuwpoort appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mike Vermeulen is gepokt en gemazeld in Ieperse horeca: “Ik lig niet meer wakker van dat personeelstekort”

Als uitbater van De Vage Belofte van 1996 tot 2009 maakte Mike Vermeulen de hoogdagen van de Vismarkt als uitgaansbuurt mee. Nu baat hij met zijn schoonbroer In ’t Klein Stadhuis op de Grote Markt uit. Met plezier, al baart de voortdurende zoektocht naar personeel hem zorgen.
The post Mike Vermeulen is gepokt en gemazeld in Ieperse horeca: “Ik

Lees meer »