De Stemtest 2024: ontdek hier welke partij het beste bij jou past

De Stemtest is terug. Aan de hand van 35 stellingen ontdek je bij welke partij jouw standpunten het beste aansluiten. Weet je nog niet op wie je gaat stemmen op 9 juni? Of wil je gewoon nog eens alle standpunten van de verschillende partijen overlopen? Doe hieronder De Stemtest. 

Meer krantenkoppen in België

Is de kritiek op “circusact” terecht? Duitse spelers vernemen EK-selectie op heel originele wijze, wellicht ook goed nieuws voor Deniz Undav

Een droge opsomming van de EK-kern? Niet zo bij Duitsland. Niclas Füllkrug hoorde van zijn selectie vandaag via de ochtendradioshow live op WDR1, de Duitse dakbewerkster en influencer Chiara gaf maandag Manuel Neuer vrij en de 93-jarige ‘Oma Lotti’ onthulde Jonathan Tah via een taart. Volgens Bild is ex-Unionspits Deniz Undav de volgende in de rij.

Lees meer »

Gerdy Dupont is Kei van een Sporter

Het stadsbestuur van Poperinge huldigde de kampioenen van het voorbije sportseizoen en reikte ook enkele sportonderscheidingen uit. Er waren acht titels voor Sportverdiensten, vier Sportonderscheidingen en ongeveer 150 kampioenen werden gehuldigd.
The post Gerdy Dupont is Kei van een Sporter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kroongetuige Michael Cohen getuigt tweede dag op rij op proces tegen Trump: “Ik bleef voor hem liegen, omdat hij me beschermde”

De kroongetuige in het proces tegen Donald Trump in New York, zijn gewezen advocaat Michael Cohen, is dinsdag voor de tweede dag op een rij aan het woord. Cohen zei maandag al van Trump de opdracht gekregen hebben om het zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels te betalen, en voegde een dag later nog meer details toe aan zijn getuigenis. Trump

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Waaiers in etappe 13, Merlier en Milan hebben slag gemist

Voor het in de Giro enkele dagen aan de klassementsmannen is, krijgen de sprinters nog een keer de mogelijkheid om zich te tonen. De dertiende etappe van Riccione naar Cento is namelijk haast volledig vlak. Kan Tim Merlier de frustraties van z’n declassering van woensdag van zich af sprinten en een tweede ritzege pakken? Volg het op de voet in

Lees meer »

Joost Klein moet begin juni voorkomen in Zweden

Joost Klein (26) moet zich begin juni melden bij de rechtbank in het Zweedse Malmö voor het voorval tijdens het Eurovisiesongfestival vorige week. Dat zegt zijn advocaat tegen Zweedse media. Het lokale Openbaar Ministerie en de rechtbank kunnen het nieuws niet bevestigen.

Lees meer »