Doe de Jongerenstemtest: ontdek welke partij het beste bij je past

Moet je voor het eerst gaan stemmen op 9 juni? Dan kan je onze Jongerenstemtest invullen. Op basis van 35 stellingen ontdek je welke partijen jou het meeste liggen. Hieronder kan je meedoen aan De Jongerenstemtest. 

Meer krantenkoppen in België

Excentrieke horecabaas doet zijn hond zijn enkelband om en gaat daarna als een vip feesten: “Ik ben niet kapot te krijgen”

Een celstraf wegens verkrachting thuis uitzitten met een enkelband, die daarna losprutsen én vastplakken aan je hond om te kunnen feesten: dat is exact wat de omstreden en excentrieke horecabaas Ladislas L. (36) dit weekend deed. Terwijl de politie controleerde of hij thuis was, stond hij 100 km verderop in de vipruimte van een dancefestival. De verkrachting was trouwens niet

Lees meer »

Oostende voor Anker verwelkomt eerste blikvangers voor zijn vierdaagse

Op twee dagen voor de start van de 22ste editie van Oostende voor Anker worden de aanlegplaatsen klaargemaakt, verrijzen de witte tenten langs de Mercatordokken 1 en 2 en lopen de eerste publiekstrekkers de haven binnen.
The post Oostende voor Anker verwelkomt eerste blikvangers voor zijn vierdaagse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman (21) blijft aangehouden voor moord met bajonet: onderzoek zo goed als afgerond

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 21-jarige man uit Oostkamp met twee maanden verlengd op verdenking van moord. Jordy D. bracht een 15-jarige Bruggeling met een bajonet om het leven. Binnenkort zal de verdachte een laatste keer verhoord worden door de onderzoeksrechter.
The post Jongeman (21) blijft aangehouden voor moord met bajonet: onderzoek zo goed als afgerond

Lees meer »

Spektakel in ‘Britain’s Got Talent’: zoon van Simon Cowell bestormt jurytafel en deelt Golden Buzzer uit

De laatste auditieronde van ‘Britain’s Got Talent’ bracht een verrassing met zich mee. Hoewel alle Golden Buzzers van dit seizoen al opgebruikt waren, werd de iconische knop toch nog één keer ingedrukt. Tot ieders verbazing gebeurde dat niet door één van de juryleden zelf, maar door Simon Cowells zoon Eric (10) en Amanda Holdens dochter Hollie (12).

Lees meer »

Actievoerders UGent trekken houten constructie op, uitzetting “on hold” tijdens bemiddeling van imam Khalid Benhaddou  

Aan de UGent zijn nog steeds tientallen activisten aanwezig in het UFO-gebouw, ondanks de vraag van de universiteit om de bezetting stop te zetten. Een deel van de centrale hal is wel ontruimd. Tenten zijn verplaatst en met houten paletten is een kleine constructie opgetrokken. Ondertussen zijn gesprekken opgestart met imam Khalid Benhaddou als bemiddelaar. "Er is een context geboden

Lees meer »

Open VLD Kruisem vraagt onderzoek naar twee huizen die ouders van schepen en parlementslid Robrecht Bothuyne (CD&V) kochten

In Kruisem vraagt oppositiepartij Open VLD een onderzoek naar de aankoop van twee huizen door de ouders van eerste schepen en Vlaams Parlementslid Robrecht Bothuyne (CD&V). De twee bestaande woningen staan namelijk in een gebied waar – zo blijkt nu – een groot bouwproject zal worden ontwikkeld. Liberaal raadslid Filip Geysens vraagt zich af of de ouders van de eerste

Lees meer »

KIJK. 2-jarige jongen uit ‘American’s Got Talent’ gaat wereldwijd viraal met zijn uitzonderlijk talent voor wiskunde

Wie auditie doet voor ‘America’s Got Talent’ kan ook ver daarbuiten viraal gaan. Al had Devan dit grote succes misschien niet verwacht. De 2-jarige jongen maakt binnenkort zijn opwachting tijdens de audities van ‘America’s Got Talent’, maar daarvan werd nu al een voorproefje gedeeld op sociale media. Waar hij de wenkbrauwen niet liet fronsen door zijn zang- of danstalent, maar

Lees meer »

Nog 20 mensen op intensieve zorg na vlucht met zware turbulentie naar Singapore

20 mensen, die op de vlucht van Singapore Airlines zaten die zware turbulentie ondervond, liggen nog op de afdeling intensieve zorg in de Thaise hoofdstad Bangkok. Dat hebben de ziekenhuizen gemeld. Het vliegtuig moest na het incident een noodlanding maken in de Thaise hoofdstad. Er kwam tijdens de vlucht 1 persoon om het leven, hij bezweek waarschijnlijk aan een hartaanval.

Lees meer »