Camille brengt deze maand nog eerste eigen make-uplijn uit

Fans van Camille Dhont (22) hadden het bij het rechte eind. Na een verdachte teaser vorige maand kondigt de zangeres nu op Instagram aan dat ze haar eerste make-uplijn uitbrengt. De nieuwe collectie is een samenwerking met het merk ‘Cent Pur Cent’ en komt uit op 24 april. 

Meer krantenkoppen in België

Cultuurraad Lichtervelde organiseert weer fotowedstrijd

De cultuurraad organiseert voor de tweede keer een fotowedstrijd. Het thema van 2024 is ‘De zomer van Lichtervelde’. Alles binnen dit thema komt aan bod. “Met dit fotoproject wil de cultuurraad de gemeente op een originele manier in de kijker zetten”, zegt voorzitter Herman Becue. “Vorig jaar hadden we 24 deelnemers, uiteraard hopen we dit
The post Cultuurraad Lichtervelde

Lees meer »