CAMILLE lanceert magische make-upcollectie vanaf woensdag 24 april

Goed nieuws voor de fans van Camille en/of voor wie van make-up houdt, want vanaf woensdag 24 april is de uitgebreide ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-uplijn beschikbaar. De razend populaire artieste kondigde afgelopen weekend het goede nieuws aan op haar eigen Instagrampagina en werkt hiervoor samen met de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous).

“Online, via ons uitgebreide netwerk van apotheken, via de app én in onze Café Beauté conceptstores in Hasselt en Mol vind je Camille haar eerste, unieke make-upcollectie. De wereld van muziek en make-up harmonieus komt zo harmonieus samen in een betoverende symfonie van kleur en glans. De collectie bestaat uit onder andere een gezichts- en bodycrème, samengesteld met 93% natuurlijke ingrediënten. De dagcrème en primer zijn verwerkt in één product. Met de cream blush stick geef je je wangen een natuurlijke blos en met de lipgloss je lippen een prachtige glans. Met de sky lashes verbeter je je wimpers. Naast een oogschaduwpallet en de skyliner oogpotloden, zijn de vloeibare oogschaduw (stardust topper) en de 100% vegan make-upborstels absolute toppers. De collectie is gebaseerd op skinclusivity, waardoor ze geschikt is voor alle leeftijden, bestaat uit een breed scala aan kleuren, wat typerend is voor Camille en geschikt voor alle huidtinten, ondertonen en huidtypes. Ze is multifunctioneel. Zo kan je de blush gebruiken als lippenstift of oogschaduw. Als je twee blush sticks mengt, krijg je een mooie, warme, rozige glowy tint. De oogschaduwtopper is een highlighter of een extra touch op je lippen. Camille was nauw betrokken bij de ontwikkeling van haar eigen make-uplijn, een droom die voor haar in vervulling gaat. Bij het verschijnen van de uitgebreide, betaalbare collectie, zal je merken dat deze effectief geïnspireerd werd door haar songs. Door de sociale media experimenteren heel wat meisjes al op jonge leeftijd met make-up. Daar spelen wij verantwoord op in. Onze populaire K3-boxen binnen het Cent Pur Cent Kids-segment zijn daar een goed voorbeeld van. Met de uitgebreide, exclusieve en gelimiteerde make-upcollectie van Camille, zetten we de volgende stap. Niet alleen in de telenovelle Milo, maar ook in het dagelijkse leven gebruikt ze make-up, dus was het maar een kleine stap om samen met haar deze bijzondere collectie te ontwikkelen,” zegt Caroline Rigo enthousiast. (PADI)

Vanaf 24 april is de ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-upcollectie beschikbaar via een uitgebreid netwerk van apotheken, online, via de Cent Pur Cent-app en in de Café Beauté-conceptstores van Hasselt en Mol. Meer info vind je op www.centpurcent.com.

The post CAMILLE lanceert magische make-upcollectie vanaf woensdag 24 april is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Brandweerman en boswachter gearresteerd in Chili die bosbrand zouden hebben aangestoken die 137 mensen het leven kostte

De autoriteiten in Chili hebben een brandweerman en een boswachter gearresteerd die ervan verdacht worden een grote bosbrand te hebben aangestoken. Begin februari brak er een natuurbrand uit in Midden-Chili, nabij de toeristische stad Viña del Mar. Die kostte aan 137 mensen het leven. In de woning van de verdachten zou het materiaal aangetroffen zijn waarmee de branden werden aangestoken.

Lees meer »

Voetgangers lopen hoger risico om door elektrische auto aangereden te worden dan door wagen met verbrandingsmotor

Volgens een Britse studie lopen voetgangers een hoger risico op ongevallen bij elektrische auto’s dan bij auto’s met verbrandingsmotoren. Volgens data uit het VK hebben voetgangers twee keer zoveel kans om aangereden te worden door elektrische of hybride voertuigen dan door benzine- of dieselvoertuigen. In stedelijke omgevingen is die kans zelfs drie keer zo groot.

Lees meer »

KIJK. Passagiers van ‘horrorvlucht’ naar Singapore doen hun verhaal: “Dodelijk slachtoffer zat vlak achter mij. Het was verschrikkelijk…”

Twee passagiers van de horrorvlucht boven de Indische Oceaan, waarop door zware turbulentie een dode en tientallen gewonden vielen, getuigen over wat ze hebben meegemaakt. Het vliegtuig van Singapore Airlines moest een noodlanding maken in de Thaïse hoofdstad Bangkok. “Stoelen kwamen los, panelen vielen van het plafond, overal lag gebroken glas… Het was verschrikkelijk.”

Lees meer »

DJ Afrojack is na 4 jaar alweer uitgekeken op kasteeldomein in Kalmthout: kasteel en vijf hectare grond te koop voor 7 miljoen euro

Het kasteel op het prestigieuze domein De Markgraaf in Kalmthout staat alweer te koop. Zo’n vier jaar geleden kocht de Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als DJ Afrojack, het domein over van de Nederlandse zakenman Jan Rijsdijk. Een prijs werd er nooit bekendgemaakt, maar die lag volgens ingewijden toch hoger dan 7 miljoen euro waarvoor het nu te

Lees meer »

Papa Kristof (39) leeft verder in kinderboekje: “‘Hoe snel zullen mijn kinderen mij vergeten’ vroeg hij. Daarna ben ik beginnen schrijven”

“Papa is een echte held, maar hij kreeg kanker en werd heel erg ziek. Nu is papa dood.” En toch leeft Kristof Schepers (39) uit Ham — vader, broer, fervent sporter, en handige Harry met groene vingers — verder in het kinderboekje dat zijn schoonzus Martine Goossens (52) schreef. Voor haar een manier van rouwen, het creëren van een tastbare

Lees meer »

‘Godvergeten’ en ‘Eunice street’ bekroond met Belfius Persprijzen

VRT is 2 keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Belfius Persprijzen, onderscheidingen die worden uitgereikt aan journalisten die het afgelopen jaar opmerkelijk werk hebben geleverd. De VRT Canvas-reeks ‘Godvergeten’ won in de categorie ‘TV & Video’, de reportage ‘Eunice street’ uit de reeks ‘Vranckx & de nomaden’ kreeg de prijs voor ‘Jong Belgisch Talent’.

Lees meer »

Waalse groep wil megadeal rond pantservoertuigen

Defensie wil een strategisch partnerschap voor dertig jaar afsluiten voor het onderhoud van de nieuwe pantservoertuigen van het Belgische leger. Een consortium rond de Waalse bedrijven John Cockerill en FN Herstal en de Franse groep Thales aast op het megacontract. Dat schrijft ‘De Tijd’ vandaag.

Lees meer »