CAMILLE lanceert magische make-upcollectie vanaf woensdag 24 april

Goed nieuws voor de fans van Camille en/of voor wie van make-up houdt, want vanaf woensdag 24 april is de uitgebreide ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-uplijn beschikbaar. De razend populaire artieste kondigde afgelopen weekend het goede nieuws aan op haar eigen Instagrampagina en werkt hiervoor samen met de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous).

“Online, via ons uitgebreide netwerk van apotheken, via de app én in onze Café Beauté conceptstores in Hasselt en Mol vind je Camille haar eerste, unieke make-upcollectie. De wereld van muziek en make-up harmonieus komt zo harmonieus samen in een betoverende symfonie van kleur en glans. De collectie bestaat uit onder andere een gezichts- en bodycrème, samengesteld met 93% natuurlijke ingrediënten. De dagcrème en primer zijn verwerkt in één product. Met de cream blush stick geef je je wangen een natuurlijke blos en met de lipgloss je lippen een prachtige glans. Met de sky lashes verbeter je je wimpers. Naast een oogschaduwpallet en de skyliner oogpotloden, zijn de vloeibare oogschaduw (stardust topper) en de 100% vegan make-upborstels absolute toppers. De collectie is gebaseerd op skinclusivity, waardoor ze geschikt is voor alle leeftijden, bestaat uit een breed scala aan kleuren, wat typerend is voor Camille en geschikt voor alle huidtinten, ondertonen en huidtypes. Ze is multifunctioneel. Zo kan je de blush gebruiken als lippenstift of oogschaduw. Als je twee blush sticks mengt, krijg je een mooie, warme, rozige glowy tint. De oogschaduwtopper is een highlighter of een extra touch op je lippen. Camille was nauw betrokken bij de ontwikkeling van haar eigen make-uplijn, een droom die voor haar in vervulling gaat. Bij het verschijnen van de uitgebreide, betaalbare collectie, zal je merken dat deze effectief geïnspireerd werd door haar songs. Door de sociale media experimenteren heel wat meisjes al op jonge leeftijd met make-up. Daar spelen wij verantwoord op in. Onze populaire K3-boxen binnen het Cent Pur Cent Kids-segment zijn daar een goed voorbeeld van. Met de uitgebreide, exclusieve en gelimiteerde make-upcollectie van Camille, zetten we de volgende stap. Niet alleen in de telenovelle Milo, maar ook in het dagelijkse leven gebruikt ze make-up, dus was het maar een kleine stap om samen met haar deze bijzondere collectie te ontwikkelen,” zegt Caroline Rigo enthousiast. (PADI)

Vanaf 24 april is de ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-upcollectie beschikbaar via een uitgebreid netwerk van apotheken, online, via de Cent Pur Cent-app en in de Café Beauté-conceptstores van Hasselt en Mol. Meer info vind je op www.centpurcent.com.

The post CAMILLE lanceert magische make-upcollectie vanaf woensdag 24 april is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Onze reporter schreef zich in als reservist in het leger en zag veel absurditeit: “Het kraantjeswater was niet drinkbaar. Dat werd ons ook meegedeeld. Op dag 3”

Je leert nuttige dingen in het Belgisch leger. Onze reporter Kasper Goossens is blij dat hij de opleiding tot reservist heeft gevolgd. Toch leek die tiendaagse militaire opleiding ook vaak op een missie naar Absurdistan. “Mocht een geschiedkundige morgen bovenspitten dat Kafka ooit Belgisch militair is geweest, ik zou er niet van schrikken”, schrijft hij.

Lees meer »

Hubert Rubbens leidt mee opening Olympische Spelen in goede banen

De openingsceremonie van de Olympische Spelen, vrijdagavond 26 juli in Parijs, belooft bijzonder spectaculair te worden. Geen klassieke opvoering in een stadion, maar wel een grote bootshow op de Seine zal het grootse sportevent opluisteren. Daarbij mag één Belg – een Oostendenaar dan nog – de handen uit de mouwen steken: Hubert Rubbens (60), bekend als bezieler van Oostende voor

Lees meer »

Zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt op Brusselse Grote Markt en aan Beurs

Op de Brusselse Grote Markt en aan de Beurs zijn donderdagnamiddag zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt, omdat ze onaangekondigd een protestactie hielden en een Tomorrowland-evenement verstoorden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. “We hebben ook drie gerechtelijke processen-verbaal opgesteld voor weerspannigheid”, klinkt het.

Lees meer »

Koning Filip roept op tot “hoogdringende” aanpak van begrotingstekort

Koning Filip ziet na de recente federale verkiezingen mogelijkheden voor politieke partijen en regio’s om toenadering tot elkaar te zoeken. Dat zegt hij in zijn jaarlijkse tv-toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Nu België op het “Europees strafbankje” zit en onder financieel toezicht staat vanwege buitensporig begrotingstekort, roept Filip ook op dat probleem “hoogdringend” aan te pakken.

Lees meer »

Middeleeuwse mottekastelen in Ter Posterie in Roeselare

Vanaf vrijdag 26 juli houdt de reizende tentoonstelling ‘Bult in zicht! Middeleeuwse mottekastelen in het landschap’ halt in Ter Posterie.De expo toont in primeur de resultaten van nieuw archeologisch onderzoek naar deze mottes.
The post Middeleeuwse mottekastelen in Ter Posterie in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Joost Klein’ trapt bloedhete dag twee op gang en 750 saxofoons weerklinken op Sint-Baafsplein

Dag twee van de Gentse Feesten! Die begon alvast met een potje yoga en we meenden zelfs Joost Klein gezien te hebben. Op het Sint-Baafsplein geeft Saxofolie een concert met wel 750 saxofonisten. Volgens de officiële cijfers blijkt intussen dat de eerste dag meteen goed was voor 180.000 bezoekers, en dat belooft voor de nog resterende negen dagen. Het is

Lees meer »

Historisch kuiken overleden, maar nu huppelt al nieuw kuiken bij flamingo’s Bellewaerde: “We hebben het anders aangepakt”

Het historisch kuiken is niet meer: de eerste flamingo in twintig jaar overleed enkele dagen na de geboorte in het Ieperse Bellewaerde Park. Intussen is een tweede kuiken geboren, dat wel goed aansterkt en vrijdag voor het eerst uit het nest kroop.
The post Historisch kuiken overleden, maar nu huppelt al nieuw kuiken bij flamingo’s Bellewaerde: “We hebben het

Lees meer »

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is gisteravond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen in Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.

Lees meer »

Mesthoop van 800 kubieke meter vat spontaan vuur op manege in Dentergem

Een mesthoop van zo’n 800 kubieke meter groot vatte maandag spontaan vuur op manege Kerstenburg langs de Markegemsesteenweg in Dentergem. De schade bleef beperkt, maar het was een werk van lange adem om zo’n hoeveelheid mest grondig te blussen.
The post Mesthoop van 800 kubieke meter vat spontaan vuur op manege in Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »