LIVEBLOG LEIPZIG-WOLFSBURG. Wat kan Openda tegen het Wolfsburg van Bornauw en Vranckx?

Loïs Openda staat tegenover het Wolfsburg van Aster Vranckx en Sebastiaan Bornauw op zaterdag. Het team van Openda zit volop in de strijd om een Champions League-plaats. Kan Openda weeral beslissend zijn of zetten zijn Wolfsburg-Belgen hem een hak? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

City wint door geweldige assist van De Bruyne die het uit kermt van de pijn na enkelblessure, waarna hij (uit voorzorg?) gewisseld wordt

Manchester City speelt vanavond de wedstrijd die het nog tegoed heeft in de Premier League, een inhaalmatch tegen Tottenham. Haaland bracht de Citizens op voorsprong na een knappe assist van De Bruyne. Enkele minuten later lag de Belg te kermen van de pijn en werd hij gewisseld. Kan City zijn voorsprong verdubbelen zonder De Bruyne? Volg het hier in de

Lees meer »

WEERBERICHT. KMI verlengt code geel voor regen en onweer tot 18 uur. Wat te verwachten van pinksterweekend? “Maandag wordt de beste dag”

Een grote storing speelt ons land vandaag parten. Er kunnen in heel het land buien met onweer tot ontwikkeling komen. Het KMI geeft dan ook code geel voor regen en onweer tot 18:00 uur vanavond. Gaat dit kwakkelweer nog lang duren en hoe zit het met het pinksterweekend? “Zaterdag komt er wat verspreide regen en buien in de voormiddag en

Lees meer »

Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Club Brugge verwacht niet dat het dit seizoen nog kan rekenen op Igor Thiago. De Braziliaan viel maandagavond in de competitiewedstrijd tegen Union Sint-Gillis (2-2) geblesseerd uit en heeft een letsel aan de mediale band opgelopen. Dat heeft blauw-zwart dinsdag gemeld.
The post Club Brugge verwacht Thiago dit seizoen niet meer terug in selectie na letsel aan mediale band

Lees meer »

Week van de Korte Keten start met ‘Kasteel Kulinair’ in Ryckevelde

Bij kasteel Ryckevelde in Sijsele bij Damme werd de aftrap gegeven van de negende editie van de ‘Week van de Korte Keten’, van zaterdag 18 tot en met zondag 26 mei. In West-Vlaanderen start de week met ‘Kasteel Kulinair’, een evenement voor jong en oud met onder meer een spannende escape game vol culinaire raadsels.
The post Week van

Lees meer »

Rik Verheye en vriendin Manon hebben kinderwens: “Ik denk dat het vaderschap mij veel rust zou geven”

“Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons”, vertelt ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) openhartig in ‘Story’, over zijn relatie met stewardess Manon. En Manon kan blijkbaar zijn personage Willy Persyn moeiteloos imiteren. Dat Rik bijzonder populair is, is soms wel een uitdaging. “Mijn vriendin heeft me nooit voor mij alleen, ik ben collectief bezit.”

Lees meer »

Europa onderzoekt mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op kinderen

De Europese Commissie is een onderzoek gestart naar Meta om na te gaan of zijn socialemediakanalen Instagram en Facebook verslavende effecten hebben op kinderen. Twee weken geleden startte de Commissie nog een ander onderzoek naar Meta. Het ging toen om de vermoedens dat het bedrijf de verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties niet nakomt.

Lees meer »