LIVEBLOG LEIPZIG-WOLFSBURG. Openda en co gaan met krappe bonus rusten in Belgisch onderonsje

Loïs Openda staat tegenover het Wolfsburg van Aster Vranckx en Sebastiaan Bornauw op zaterdag. Het team van Openda zit volop in de strijd om een Champions League-plaats. Kan Openda weeral beslissend zijn of zetten zijn Wolfsburg-Belgen hem een hak? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Inschrijvingen voor Reuze Straat Barbecue van feestcomité in Zuienkerke geopend

Op zondag 2 juni wordt het weer gezellig druk in de Kerkstraat in Zuienkerke, want die dag organiseert het feestcomité vanaf 12.30 uur opnieuw zijn jaarlijkse barbecue. Aan twee lange tafels zullen ongetwijfeld opnieuw meer dan honderd buurtbewoners aanschuiven voor een gezellig samenzijn.
The post Inschrijvingen voor Reuze Straat Barbecue van feestcomité in Zuienkerke geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Internationaal verdrag goedgekeurd om AI in de hand te houden

De 46 landen van de Raad van Europa hebben, samen met een aantal partnerlanden zoals Japan en Mexico, een internationaal verdrag aangenomen over het gebruik van artificiële intelligentie (AI). Daarbij moet er respect voor de mensenrechten, de rechtstaat en de wettelijke standaarden van de democratie verzekerd worden.

Lees meer »

“Charkiv wordt van aardbodem geveegd en hij zingt liedjes”: Amerikaanse buitenlandminister onder vuur door gitaaroptreden in Kiev

Het gitaaroptreden dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken (62) eerder deze week gaf in een nachtclub in Kiev lijkt zijn doel volledig te hebben gemist. Hoewel Blinken een gevoelige snaar wou raken bij de Oekraïners, is het optreden bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. “Charkiv wordt van de aardbodem geveegd en hij zingt liedjes”, klinkt het

Lees meer »

Mélody maakte bucketlist voor haar hond Jenny, die deze week overleed na slepende ziekte: “Ik kwam tien jaar lang thuis voor haar”

Tien jaar geleden redde Mélody Dieryckx haar hond Jenny uit de Griekse sloppenwijken. Begin deze week moest ze afscheid nemen van haar trouwe metgezel. Vorig jaar werd bij Jenny lymfeklierkanker vastgesteld, waarna Mélody een bucketlist voor haar hond samenstelde. “Ik kon me voorbereiden op haar overlijden, maar dat doet nu toch heel erg veel pijn.”

Lees meer »

Hitmusical ‘Grease’ krijgt met Tinne Oltmans (Sandy) en Danny Dorland (Danny) een droomkoppel

Vlaanderen mag zich opmaken om dit najaar overspoeld te worden door een ware epidemie. Een niet te stuiten opstoot van het Greasevirus kondigt zich namelijk aan. Symptomen: jeukende dansbenen, een zonnig humeur, dromen over zwoele zomernachten, aanstekelijke liedjes die niet uit het hoofd te krijgen zijn en een onstuitbare drang naar strakke jeans, leren jekkers, brylcream en popcorn. Enige remedie

Lees meer »