LIVEBLOG GENK-CERCLE. Warm onthaal voor Genk-spelers, geen Thibo Somers bij Cercle

Zowel Genk als Cercle zitten in een goeie vorm en wisten allebei hun vorige wedstrijd te winnen. Genk versloeg Antwerp en won nipt van Union. Als Genk wint van Cercle, komen ze tot op twee punten van Anderlecht en Union. Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Harelbeke telt 32 winnaars van de Maand van de Markt

Ook dit jaar stond de maand april in het thema van de markt. Tijdens de Maand van de Markt werden 75 West-Vlaamse lokale markten in de kijker gezet, ook de donderdagmarkt van Harelbeke.
The post Harelbeke telt 32 winnaars van de Maand van de Markt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waren al haar K3-collega’s er? Achter de schermen bij het huwelijksfeest van Hanne Verbruggen en Jorn

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Wij achterhaalden alle details, van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans

Lees meer »

“Jan geniet van de familiereünie, maar acteur Jef De Smedt nog meer”: Cathérine Kools na 6 jaar terug in ‘Familie’

Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar

Lees meer »

REPORTAGE. Zo vecht Groen-voorzitter Jeremie Vaneeckhout tegen de kiesdrempel: “Mijn snor laat ik staan, zodat mensen mij herkennen”

Voor Groen lijken de verkiezingen in bepaalde provincies een strijd op leven of dood te worden. In de Grote Peiling van HLN flirten de ecologisten met de kiesdrempel. Hoe nerveus worden ze daarvan? Wij trokken naar West-Vlaanderen en gingen er op pad met co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout. “Groen zou wel eens beter kunnen scoren dan velen denken.” Hij en zijn partij

Lees meer »

Eenrichtingsverkeer werd afgeschaft in Nieuwland

Het stadsbestuur van Gistel kondigt “een belangrijke verandering aan in het verkeersbeleid om de veiligheid en leefbaarheid van de gemeenschap te verbeteren”, zo laat burgemeester Gauthier Defreyne (Open Vld) weten.
The post Eenrichtingsverkeer werd afgeschaft in Nieuwland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald Trump wil verbod op de biopic over zijn jonge jaren

Terwijl Donald Trump (77) op de beklaagdenbank zit, dreigt hij om de makers van een biopic aan te klagen. ‘The apprentice’, dat in Cannes in première ging, schetst een weinig flatterend portret van de jonge Trump. Vooral een scène waarin hij zijn ex-vrouw Ivana verkracht, zorgt voor opschudding.

Lees meer »