LIVE. Zesde slachtoffer overleden na steekpartij in winkelcentrum in Sydney, 40-jarige dader was bekende bij politie

Bij een steekpartij in een winkelcentrum in de Australische stad Sydney zijn zes doden gevallen: vijf vrouwen en één man. Er zijn ook acht mensen gewond geraakt. Eerder was er sprake van vijf dodelijke slachtoffers, maar de politie laat weten dat er intussen nog een vrouw aan haar verwondingen is overleden. Het gaat om de moeder van de negen maanden oude baby die zwaargewond raakte. De 40-jarige dader, een bekende bij de politie, is door de politie doodgeschoten. 

Meer krantenkoppen in België

Brugse cabaretière Els Degryse verkoopt haar clitoris in spiegeltent langs de Kruisvest

De vrouw die haar clitoris verkoopt. Zo luidt de prikkelende titel van het debuut van de Brugse cabaretière Els Degryse (45). De voorstelling gaat op dinsdag 28 mei in première in de spiegeltent Magic Mirrors langs de Kruisvest in Brugge tijdens het stadsfestival Mirage.
The post Brugse cabaretière Els Degryse verkoopt haar clitoris in spiegeltent langs de Kruisvest appeared

Lees meer »

Hij is de zoon van de kroonprinses Mette-Marit, maar blijft ver weg van paleis: het anonieme leven van Marius van Noorwegen

Uit de koninklijke kooi ontsnappen en geruisloos in de anonimiteit opgaan, kan het echt? Marius Borg Høiby (27), zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit (50), bewijst het. Terwijl zijn (half)zus Ingrid Alexandra vorige week geschiedenis schreef tijdens de Noorse nationale feestdag, was Marius nergens te bekennen. Maar hoe vult hij zijn dagen? Wat met zijn inkomen? En hoe zit dat

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. Het thema van de verkiezingen? Vlaams Belang

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe het thema van de verkiezingen niet koopkracht, migratie of de staatsschuld wordt. “Vlaams Belang wordt de inzet van de verkiezingen. Maar zal de partij er ook iets voor

Lees meer »

Nieuwe stemhokjes in Wevelgem

Zondag 9 juni gaan we verplicht stemmen voor het federaal, Vlaams en Europees parlement. Enkele maanden later op zondag 13 oktober zijn er dan gemeenteraadsverkiezingen en is er voor het eerst geen stemplicht meer. In Wevelgem en de deelgemeenten vinden de verkiezingen plaats in nieuwe stemhokjes. De kostprijs is geraamd op 41.967 euro. Rolstoelvriendelijk “De
The post Nieuwe stemhokjes

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. IJskoude afdaling baart zorgen: renners dreigen niet te starten als Umbrailpas niet wordt geschrapt

Dreigt er Chaos in de Giro? Door de weersomstandigheden trekt het peloton niet over de Stelvio, maar – tot nader order – wél over de Umbrailpas. Al worden ook daar barre weersomstandigheden voorspeld en gaven de ploegen aan dat ze de beklimming én vooral de 20 kilometer lange afdaling niet willen doen. Wordt Umbrailpas nog geschrapt uit de rit? Volg

Lees meer »