LIVE. Vijf doden en meerdere gewonden bij steekpartij in winkelcentrum in Sydney, dader doodgeschoten

Bij een steekpartij in een winkelcentrum in de Australische stad Sydney zijn vijf doden gevallen. Er zijn ook meerdere mensen gewond geraakt, onder wie een moeder en haar baby van negen maanden oud. De politie heeft de dader doodgeschoten. 

Meer krantenkoppen in België

Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum

Burgemeester Bert Maertens en schepenen Kurt Himpe en Tom Verbeke gingen in feestzaal Hoornaert in Kachtem Marcel Corteville (74) en Geertruide Vandommele (76) feliciteren met hun huwelijksjubileum.
The post Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Beste vrouwelijke Britse olympiër 6 maanden geschorst na opduiken van video waarin ze paard mishandelt: “Een inschattingsfout”

Donkere wolken pakken zich samen boven paardrijdster en drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39). De Britse kondigde al aan niet deel te zullen nemen aan de Olympische Spelen nadat een oude, mysterieuze video was opgedoken. Op de beelden, die nog altijd niét circuleren op sociale media, zou te zien zijn dat Dujardin haar paard fysiek mishandelt. Ze wordt al zeker

Lees meer »

Basketbalspeelster Emma Meesseman uit Ieper zal vlag van België dragen tijdens openingsceremonie van de Olympische Spelen

Team Belgium liet woensdag via X (het vroegere Twitter) weten dat Emma Meesseman samen met ruiter Jérôme Guéry de vlag van ons land zal dragen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs. Die vindt plaats nu vrijdag.
The post Basketbalspeelster Emma Meesseman uit Ieper zal vlag van België dragen tijdens openingsceremonie van de Olympische Spelen appeared first

Lees meer »

TikTokkers Neal (19) en Senne (19) breken in op Tomorrowland: “Nu kunnen we het van onze bucketlist schrappen”

In hun laatste TikTok-stunt tonen Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster hoe ze wisten binnen te glippen op de weide van Tomorrowland. Het duo kon uit de handen van de security blijven en zo meegenieten van de laatste dag van het festival. “Het was echt insane, maar de inbraak was allesbehalve gemakkelijk”, klinkt het bij de TikTokkers.

Lees meer »