LIVE BURNLEY-BRIGHTON. Bruun Larsen laat voorsprong liggen, Kompany moet geschorst toekijken

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

A.D.S-S.D.S. Staden neemt na 35 jaar afscheid van Ronny

Transportbedrijf A.D.S.-S.D.S. zette chauffeur Ronny Popelier in de bloemen naar aanleiding van zijn pensioen. “Ik werkte aanvankelijk bij Decorte in Kortemark, waar ik voeders transporteerde”, vertelt Ronny (66). “In 1989 ging ik aan de slag bij A.D.S.-S.D.S. Toenmalig zaakvoerder Antoon Debeuckelaere zei me bij mijn aanwerving dat ik er eentje zou zijn die tot aan
The post A.D.S-S.D.S. Staden

Lees meer »

50 maanden cel voor zeventiger die personeel van 2 zorgcentra bedreigd

De rechtbank van Tongeren heeft een man van 70 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 50 maanden, waarvan een deel met uitstel. Na zijn internering in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum (OPZC) van Rekem bleef hij het personeel lastigvallen en bedreigen. Ook in het dienstencentrum De Bolster in Maasmechelen begon hij een terreurcampagne nadat hij te horen kreeg dat hij er niet

Lees meer »

Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in aanloop naar stadsderby

In de aanloop naar de stadsderby tussen Club Brugge en Cercle Brugge zijn zondag twee verkeersagenten aangevallen op de Platse in Brugge. Ze raakten daarbij gewond. Zo meldt de lokale politie van Brugge. Verder waren er nog geen noemenswaardige incidenten. Op de Platse verzamelden zo’n 5.000 Club supporters.
The post Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in

Lees meer »

Patron. kiest voor girl power: Saartje en Lorna worden nieuwe gezichten van het feestcafé

Anne Marie Sanchez, gekend van de Cubaanse bar La Bodeguita del Medio, is de enige vrouwelijke caféuitbater in de uitgaansbuurt in de Burgemeester Reynaertstraat. “Met mijn team brengen we female power naar patron.. We zijn ons muziekgenre nog aan het finetunen, maar sowieso gaan we voor iets uniek in ’t straatje. Ik denk bijvoorbeeld aan disco nights.”
The post

Lees meer »

Staat prinses Madeleine er alleen voor als ze terugkeert naar Zweden? “Onwil en afkeer van haar man zijn beschamend”

Het plan begint vorm te krijgen. Na maanden van uitstel bevestigt het Zweedse paleis wanneer prinses Madeleine (41) zal terugkeren naar haar thuisland. Haar villa in Miami is verkocht en haar kinderen zijn ingeschreven op een school in Stockholm. Maar de geruchtenmolen draait nog steeds op volle toeren. Keert Madeleine wel vrijwillig terug? En wat denkt haar echtgenoot Chris O’Neill

Lees meer »

Van Nistelrooij en Geraerts op trainershortlist van Racing Genk

Racing Genk hoopt binnen nu en twee weken zijn nieuwe hoofdtrainer te kunnen voorstellen. Inmiddels is de shortlist van de Limburgers bekend. Behalve de reeds genoemde Thorsten Fink (STVV) zijn ook Ruud van Nistelrooij, Karel Geraerts (Schalke) en Johan Van Rumst, die lang T2 was onder Philippe Clement, in beeld om Wouter Vrancken op te volgen.

Lees meer »

“Sinds 1 januari geen tijd meer om iets anders te doen dan lopen, werken, eten en slapen”: wereldrecord dagelijks een marathon lopen is bijna voor Hilde (54)

Ze is zelden zonder regenjas vertrokken, ging vijf keer tegen de grond en heeft zwaar onderschat hoe saai het kan zijn om steeds hetzelfde rondje te lopen. Toch gaf Hilde Dosogne (54) niet op en zal ze morgen het wereldrecord dagelijks een marathon lopen breken. De Gentse moeder van vier belandt als eerste vrouw in het ‘Guinness Book of Records’

Lees meer »