LIVE BURNLEY-BRIGHTON. Pakt het Burnley van geschorste Vincent Kompany broodnodige zege tegen Brighton?

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Delphine toont ons in primeur haar outfit voor de nationale feestdag: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”

Een royaal huwelijk van twee powerdames. Onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (56) en BV-ontwerpster Ebru Sari (30) van Atelier ExC. Klaar om grijs België op te fleuren met hun eigen flashy designercollectie, gebaseerd op Delphines kunstwerken. “Ik krijg vaak commentaar op mijn kleren, maar nooit van mijn eigen familie”, vertelt de prinses in een exclusief gesprek met HLN tijdens de

Lees meer »

Nederland krijgt meest rechtse regering ooit

Zes maanden na de verkiezingen zijn ze er eindelijk uit: de PVV van Geert Wilders, de NSC van Pieter Omtzigt, de VVD van Dilan Yesilgöz en de BBB van Caroline van der Plas vormen het meest rechtse en speciale kabinet uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer »

Mislukte staatsgreep in Congo live uitgezonden op Facebook

In Congo heeft het leger afgelopen nacht een staatsgreep weten te voorkomen. Dat meldt een woordvoerder in een korte toespraak op de staatszender. Verder vonden er ook verschillende arrestaties plaats. Opmerkelijk was dat er gelijktijdig met de aanval een livestream te volgen was op de Facebookpagina van de regeringstegenstander.

Lees meer »

De succesformule achter Action, Wibra, Zeeman en Kruidvat onthuld: dit is waarom we massaal gaan winkelen in budgetketens

Action scoort recordomzet na recordomzet, Kruidvat telt in ons land wekelijks een miljoen kopers en Wibra opent deze maand liefst drie extra winkels. De schaamte die we vroeger hadden over winkelen bij budgetketens, is volledig verdwenen. Wat is de formule achter Action, Wibra, Zeeman en Kruidtvat? Experts onthullen hun strategieën en leggen uit voor welke producten je in welke winkels

Lees meer »

Opnieuw Strafstudie op het Nelson Mandelaplein: “Het zal weer serieus knallen worden”

Het muziekfestival Strafstudie vindt voor het tweede jaar op rij plaats op het Nelson Mandelaplein tijdens de Sinksenfeesten. Het festival, dat zijn vierde editie viert, belooft opnieuw onvergetelijk te worden voor liefhebbers van retro, house en techno.
The post Opnieuw Strafstudie op het Nelson Mandelaplein: “Het zal weer serieus knallen worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stressfactor Live zorgt voor feestje voor VISO op Polenplein

Vrijdagmiddag werd het Polenplein in Roeselare door het VISO omgetoverd tot een heuse festivalsite voor ‘Stressfactor Live’. Liefst 1.220 leerlingen genoten er samen van artiesten zoals Boef, Michael Amani, Voltrack en K1D.
The post Stressfactor Live zorgt voor feestje voor VISO op Polenplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste communie in Keiem-Leke

Op donderdag 9 mei was het in de Sint-Niklaaskerk in Keiem feest voor de kinderen van gemeenteschool Klavertje Vier van Keiem en voor de kinderen van het gemeenteonderwijs in Leke. Voor Keiem waren dat Flor Boen, Margaux Darras, Clara Debergh, Noeka Decorte, Joren Demarche, Remi Depauw, Elle Dewitte, Elize Driesse, Zoë Sarrazijn, Billy-Lou Serpieters, Nelle
The post Eerste communie

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland oefent met gebruik tactische kernwapens nabij Oekraïne – België wil gesprekken EU-toetreding Kiev starten

Het Belgische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie wil nog voor eind juni de toetredingsgesprekken met Oekraïne en Moldavië starten. Dat heeft buitenlandminister Hadja Lahbib (MR) dinsdag bevestigd. Hongarije, dat in juli het voorzitterschap overneemt, blijft in die onderhandelingen namelijk de belangrijkste hinderpaal. De Duitse buitenlandminister heeft vandaag bij aankomst in Kiev opgeroepen tot meer luchtverdediging voor Oekraïne.

Lees meer »