LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA. Witsel wordt in de strijd gegooid, Vermeeren blijft (voorlopig?) op de bank

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren. Krijgen we een even spectaculaire wedstrijd als in Girona? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Stad Oostende houdt circusworkshops in de wijk Konterdam

Van 16 mei tot 20 juni kunnen kinderen en jongeren uit de Wijk Konterdam op donderdagnamiddag deelnemen aan circusworkshops op het Touwtrekkersplein aan OC Schaperye. De workshops worden georganiseerd door Stad Oostende, Arktos en Woesh circusatelier, met een subsidie voor straat- en wijkactiviteiten. Zo wil de Stad kwetsbare jongeren in de wijk op een laagdrempelige manier bereiken.
The post

Lees meer »

“Ik bewonder jongeren die hun tradities beschermen.” Dader van aanslag in Slovakije betuigde steun aan extreemrechtse en pro-Russische groep

Is de man die woensdag probeerde om de pro-Russische premier van Slovakije te vermoorden een eerder links gezinde pacifist? Of dweept hij juist met extreemrechts en trekt hij zelf partij voor de Russen? Het eerste, zo leek het bij zijn identificatie als een 71-jarige dichter die ooit nog een beweging tegen geweld heeft gesticht. Maar toen kwamen er foto’s en

Lees meer »

EXCLUSIEF. Met prinses Delphine bij doorpas voor nationaal kostuum: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”

Een royaal huwelijk van twee powerdames. Onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (56) en BV-ontwerpster Ebru Sari (30) van Atelier ExC. Klaar om grijs België op te fleuren met hun eigen flashy designercollectie, gebaseerd op Delphines kunstwerken. “Ik krijg vaak commentaar op mijn kleren, maar nooit van mijn eigen familie”, vertelt de prinses in een exclusief gesprek met HLN tijdens de

Lees meer »