Joost Klein ‘hoort de pijn’ maar gaat toch naar Songfestival ondanks oproep tot boycot

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

PS “diep gekwetst” door toespraak van koning Filip op 21 juli

PS kon de toespraak van koning Filip naar aanleiding van de nationale feestdag niet smaken. Dat laat voorzitter Paul Magnette woensdag blijken in een interview met La Libre. De vorst zei dat de verkiezingsuitslag een kans biedt op een “nieuw samenhangend project”, maar daar maken de Franstalige socialisten voorlopig geen deel van uit.

Lees meer »

Noodnummer 1722 geactiveerd, KMI geeft code geel voor onweer

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Van 14 uur tot en met zondagochtend 7 uur geeft het weerinstituut code geel afgekondigd voor onweer in heel het land. In West-Vlaanderen geldt dit wel pas vanaf 20 uur.
The post Noodnummer 1722 geactiveerd, KMI geeft code geel voor onweer appeared

Lees meer »

Amerikaanse rapper Snoop Dogg gaat olympische vlam dragen

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal vrijdag een van de fakkeldragers zijn in Saint-Denis in aanloop naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, die vrijdagavond op de agenda staat. Dat heeft het gemeentebestuur van de stad uit de Parijse agglomeratie maandag bevestigd aan het Franse persbureau AFP.

Lees meer »

“Drie kilometer aan stickers”: Reflecta Graphics voorziet Belgisch verblijf op Olympische Spelen van publiciteit

Als pakweg de Red Lions of Nina Derwael op de Olympische Spelen in Parijs voor en na hun prestaties even tot rust willen komen, dan worden ze omringd door stickers van Izegemse makelij. Publiciteitsbedrijf Reflecta Graphics stond in voor de productie.
The post “Drie kilometer aan stickers”: Reflecta Graphics voorziet Belgisch verblijf op Olympische Spelen van publiciteit appeared first

Lees meer »

Israël kijkt nerveus naar Kamala Harris

Kamala Harris werd in Israël lange tijd gezien als “veilige kaart” door haar huwelijk met een Joods-Amerikaanse advocaat. Maar doordat ze zich stelliger opstelt over Gaza dan president Biden, wordt Israël zenuwachtig.

Lees meer »

Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in Oudenburg

Sinds enkele weken geeft Lien De Muynck figuurtraining in sporthal Ter Beke. “Denk maar niet dat het heel intens is, neen, we doen het rustig aan zodat iedereen kan deelnemen. Belangrijk is op die manier je eigen lichaam te leren kennen. Met mogelijkheden en beperkingen”, legt Lien uit.
The post Met figuurtraining leer je alle spieren te gebruiken in

Lees meer »

André Dewaele is de nieuwe Deerlijkse Deureduwer

André Dewaele, al jarenlang van dichtbij betrokken bij tal van culturele verenigingen, is de laureaat van de vierde Deerlijkse Deureduwer. De award werd uitgereikt tijdens een druk bijgewoond ‘t Zomert aan het Gaverkasteel.
The post André Dewaele is de nieuwe Deerlijkse Deureduwer appeared first on KW.be.

Lees meer »