Twintigtal kinderen wordt ziek op badmintonkamp

Een twintigtal kinderen van Blauwput Omnisport uit Kessel-Lo tussen zeven en twaalf jaar oud zijn ziek geworden op een badmintonkamp in Tongerlo. Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) onderzoekt wat er mogelijk is misgelopen.

 

Meer krantenkoppen in België

Gheorghe (50) gedood met riooldeksel: meisje aangehouden voor eerder incident waarbij trucker met schrik vrijkwam

Er zijn twee nieuwe verdachten ondervraagd in het onderzoek naar de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur op een snelweg in de provincie Luik. Dat meldt ‘Sudpresse’. Het zou gaan om twee jongeren die niet betrokken waren bij het dodelijke voorval met een riooldeksel, maar wel bij een soortgelijk incident enkele dagen eerder. Een meerderjarig meisje werd aangehouden, een minderjarige jongen

Lees meer »

Leerkracht (47) stuurde dickpic naar 16-jarige leerling, maar gaat vrijuit: “Hij verstoorde rust leerling niet”

Hij verstuurde een ‘dickpic’, een foto van zijn geslachtsdeel, naar een 16-jarige leerling, gaf dat toe en nam ontslag én toch wordt een 47-jarige leerkracht uit Diksmuide er niét voor gestraft. De reden? D. werd vervolgd voor belaging van de jongen maar dat acht de rechter niet bewezen. “Het eenmalig sturen van een foto via Snapchat, waar het beeld na

Lees meer »

Het streven van jeugddirecteur Rik Coucke: “Onze jeugd blijft voetballen op Schorre in KVO-kleuren”

Twaalf maanden na de degradatie uit de Jupiler Pro League verdwijnt KV Oostende ook uit de Challenger Pro League. Begin juni volgt het faillissement van de nv KV Oostende. Dit barslechte nieuws heeft ook zware gevolgen voor de honderden jeugdspelers van de kustploeg. Jeugddirecteur Rik Coucke is vast van plan om samen met andere mensen met een echt KVO-hart al

Lees meer »

Emilie zette alles op alles voor de finale van ‘Junior Bake Off Vlaanderen’: “De kippen aten maand lang elke dag taart”

Week na week maakte Emilie Vyncke uit Harelbeke indruk in ‘Junior Bake Off Vlaanderen’. In de finale morgenavond hoopt ze nog één keer uit te pakken met een van haar befaamde spektakelstukken. Opvallend: Emilie woont samen met haar gezin in Singapore, en bereidde zich voor op haar deelname door élke dag te bakken tijdens de opnamemaand.
The post Emilie

Lees meer »

“Mijn zoon is geen crimineel”, zegt moeder van jongere gearresteerd voor dodelijk incident met riooldeksel op snelweg

De moeder van één van de drie meerderjarigen die aangehouden is in verband met het dodelijke incident op een Waalse snelweg, is van mening dat haar zoon niets te maken heeft met de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur. “Hij was enkel op de verkeerde plaats op het verkeerde moment met de verkeerde mensen”, klinkt het bij Sudinfo.

Lees meer »