Twintigtal mensen wordt ziek bij voetbalwedstrijd in Hoboken: vermoedelijk liepen ze voedselvergiftiging op

In Hoboken werd het medisch interventieplan afgekondigd nadat verschillende mensen bij een voetbalwedstrijd in Hoboken aangegeven hebben zich ziek te voelen. Dat bevestigt de politie. Volgens de eerste informatie gaat het om een twintigtal mensen, mogelijk liepen ze een voedselvergiftiging op.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook in ander ziekenhuis gingen radiologen in de fout: “Ik moest zelf ontdekken dat mijn kanker terug was”

“Alles in orde”, hoorde Nikita Stiernet (37) uit Zwijndrecht de oncoloog verklaren. Naast haar had haar man verbaasd zitten kijken naar de snelheid waarmee de arts over het scherm scrolde. Eén gerichte vraag bracht de dokter van slag. Hij moest bellen, zei de specialist plots, en verliet zijn bureau om pas drie kwartier later terug te keren. Nikita en haar

Lees meer »

Mama Stefanie (37) getuigt één jaar nadat haar ex huis in brand stak en twee kindjes het leven lieten: “Wat als hij ooit vrijkomt en zijn ‘werk’ wil afmaken?”

Een jaar geleden verloor Stefanie Brems (37) haar twee kindjes Kyano (8) en Kyara (4) nadat haar ex-man hun woning in Puurs-Sint-Amands in brand stak. In een gesprek met HLN dat zweeft tussen verdriet en wilskracht vertelt Stefanie over die vreselijke zondagnacht, hoe de lach van haar kinderen haar inspireert om te blijven leven en de confrontatie met het verleden:

Lees meer »

Storm zorgt voor ongevallen en blikseminslag in Ardooie

Een hevige storm zorgde dinsdag kort voor de middag voor heel wat problemen in de omgeving van Ardooie. Op de E403 gebeurden verschillende ongevallen, iets verderop sloeg de bliksem in op het dak van een woning.
The post Storm zorgt voor ongevallen en blikseminslag in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maria Rooms, overgrootmoeder van basketbalspeelster Julie Van Loo, blaast 102 kaarsjes uit

Maria Rooms vierde op 5 juni samen met haar familie en enkele personeelsleden van het Woonzorgcentrum ‘Ter Linden’ in Veurne haar 102e verjaardag. Maria is afkomstig uit Wulpen. Daar groeide ze samen met haar broer Daniel en haar zus Yvonne op.
The post Maria Rooms, overgrootmoeder van basketbalspeelster Julie Van Loo, blaast 102 kaarsjes uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

zUndagsrijders beklimmen Mont Ventoux: “Intussen al volop aan het broeden op onze volgende uitdaging”

Onlangs lieten een aantal zUndagsrijders weer van zich horen. Met vier sportieve waaghalzen, was nu de Cinglé du Mont Ventoux de uitdaging. Onder leiding van sportdirecteur, voorzitter, bevoorrader en mental coach Marc Lambrecht slaagden ze alle vier met brio in hun opzet.
The post zUndagsrijders beklimmen Mont Ventoux: “Intussen al volop aan het broeden op onze volgende uitdaging” appeared

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: deel van gebouw weggeblazen

Op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) heeft deze ochtend een explosie plaatsgevonden. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Dat bevestigt de Antwerpse brandweer aan onze redactie. Twee verdiepingen zouden zijn ingestort. Het is niet duidelijk of er mensen in het gebouw waren.

Lees meer »