Poetin drijft de spot met geplande vredesconferentie: “Het zou grappig zijn als het niet zo triest was”

De Russische president Vladimir Poetin heeft de spot gedreven met een geplande ronde van vredesbesprekingen over Oekraïne in Zwitserland. Hij waarschuwde dat Moskou geen plannen zal accepteren die gewoon worden afgedwongen en voorbijgaan aan zijn belangen. 

Meer krantenkoppen in België

Geen enkele Van den Bossche nog veilig in ‘Familie’ na comeback van opperschurk: “We willen ‘Game of Thrones’ achterna”

Al wekenlang wordt er bij de ‘Familie’-kijkers volop gespeculeerd. Wie is het onheilspellende personage Joris (Jan Sobrie) dat enkele maanden geleden zijn intrede maakte in de reeks en wat is hij van plan? Het is Simon, het is Bert, het is Xavier Latour, het is Didier De Kunst: de gekste theorieën deden de ronde en kijkers gingen helemaal los bij

Lees meer »

“Ik volgde m’n instinct”: Lucinda Brand stopt om ploeggenote te helpen na zware crash, maar krijgt aan finish rekening gepresenteerd

Elisa Balsamo (Lidl-Trek) kent het verdict na haar zware valpartij in de Ronde van Burgos. Ze liep breuken op aan de neus en de hand. Haar ploeggenote Lucinda Brand kneep de remmen dicht om Balsamo te helpen, maar krijgt de rekening gepresenteerd. Ze bolde daardoor namelijk drie minuten na de winnares over de streep en krijgt die tijdachterstand ook effectief

Lees meer »

ONS RAPPORT. “Hij maakte meer verkeerde beslissingen dan in hele play-offs”: vijf buizen bij Anderlecht, vijf uitblinkers bij Club

Club Brugge ging winnen op het veld van Anderlecht, dat na een povere prestatie in de levensbelangrijke wedstrijd liefst vijf buizen krijgt in ons rapport. “Hij was offensief een non-factor.” In het winnende kamp betere noteringen: “Zou Club hem toch niet nog een contract voor één seizoen aanbieden?” Ontdek hieronder ons rapport.

Lees meer »

Man (32) die eerder dodelijk ongeluk veroorzaakte onder invloed van flakka bekent brandstichting in huis van broer

De 32-jarige Kenneth K. uit Houthulst, die op vrijdag 2 mei opgepakt werd op verdenking van brandstichting in het huis van zijn broer in de Eendrachtstraat, heeft die brandstichting nu ook bekend. Dat bevestigt zijn advocaat Mathieu Langerock. Een motief gaf hij niet op, want zijn verklaring blijft vaag. Het is immers duidelijk dat K. opnieuw onder invloed was van

Lees meer »

Rommelmarkt blijft nummer één van de Sinksenfeesten

Waar de rommelmarkt -steevast aangekondigd als de Grootste Rommelmarkt van Vlaanderen- eerder stroef begon, was het tegen de middag aan overal op de koppen lopen: van het Sint-Amandsplein op wijk Overleie en de Leieboorden aan Museum Texture tot de winkelwandelstraten in het centrum van de stad.
The post Rommelmarkt blijft nummer één van de Sinksenfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze hebben ons gastvrij ontvangen”: uitwisselingsproject tussen Veurns en Frans college doet meer dan alleen taalvaardigheid verbeteren

Leerkrachten en de eerstejaars van de flexklas 1AB en 1AA Taalatelier van Talent-Is Campus College Veurne blikken positief terug op het uitwisselingsproject met ‘le Collège du Moulin’ in het Franse Grande-Synthe (Duinkerke). Voor beide scholen werd het een grensoverschrijdende ontdekkingstocht naar de andere taal, naar de andere cultuur, naar de andere leefgewoonten.
The post “Ze hebben ons gastvrij ontvangen”:

Lees meer »