Moskou zou Europarlementsleden met geld benaderd hebben, ook Belgische gerecht start onderzoek: “We kunnen dit soort dreigingen in ons land niet toestaan”

Het federaal parket is een onderzoek gestart naar Russische inmenging, waarbij Europarlementsleden betaald zouden zijn vanuit Moskou om pro-Russische standpunten door te drukken. Er circuleren verschillende namen van politici.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG. Club Brugge is voor de 19de keer kampioen: volg hier de festiviteiten van blauw-zwart op de voet!

Wát een ontknoping! Club Brugge heeft zich voor de 19de keer tot landskampioen gekroond. In een kolkend Jan Breydel had blauw-zwart genoeg aan een 0-0-gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle, maar in het slot ontsnapte Club nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. Alle feestelijkheden en reacties na de Brugse titel kan u op de voet volgen in

Lees meer »

Heilig Bloedprocessie ging uit onder een stralende zon

Terwijl het zondag 26 mei een uur voor het begin van de 72ste Heilig Bloedprocessie onweerde en fel regende, scheen de zon tijdens de rondgang van de Heilig Bloedprocessie. Ere-genodigde was kardinaal Jozef De Kesel, gewezen aartsbisschop van Mechelen-Brussel.
The post Heilig Bloedprocessie ging uit onder een stralende zon appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit zijn de plannen van de zeven Vlaamse partijen met uw pensioen

Ruim één op vijf Vlamingen is 65-plusser, en toch gaat het in de kiescampagne amper over hun pensioen. Niemand wil deze groeiende groep tegen de grijze haren instrijken, zo lijkt het. Maar de zeven Vlaamse partijen hebben wél allemaal een plan om de pensioenfactuur te drukken. Van sneller op pensioen tot een hoger minimumpensioen: HLN dook in de partijprogramma’s en

Lees meer »