Mooi moment voor zieke De Bruyne: Rode Duivel, die hele match op de bank bleef, krijgt na match shirt van Modric

Verrassend genoeg geen Kevin De Bruyne aan de aftrap van de clash tussen Real Madrid en Manchester City in de Champions League. De Rode Duivel kampte met maagproblemen. “In de kleedkamer begon hij plots over te geven.” ‘KDB’ nam plaats op de bank, maar viel niet in in het spektakelduel. Na de match volgde toch nog een mooi moment voor De Bruyne, die het truitje van Luka Modric kreeg. 

Meer krantenkoppen in België

‘Fata Morgana’-presentator Steph Goossens schikt zich in zijn rol uit de spotlights: “Ik probeer van elke dag iets fantastisch te maken”

Met de aanhoudende herfstige lente leek de Belgische zomer stilaan wel een fata morgana. Twintig jaar geleden was dat écht zo. Op 20 juni 2004 was op Eén (nu VRT 1) de eerste aflevering van ‘Fata Morgana’ te zien. Telkens werd één bepaalde stad op stelten gezet met vijf moeilijke opdrachten die binnen een week volbracht moesten worden. Ex-presentator Steph

Lees meer »

Matthijs Demeulenaere opent tandartsenpraktijk Madenti

Langs de stationsstraat in Beernem opende de Wingense tandarts Matthijs Demeulenaere een nieuwe praktijk. De 26-jarige tandarts werkt nu bij een praktijk in Torhout en Roeselare en kiest weldra volledig voor zijn eigen kabinet. Op termijn is er in zijn gebouw ruimte voor zes tandartsen.
The post Matthijs Demeulenaere opent tandartsenpraktijk Madenti appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Kans groeit dat delen van Vlaanderen aan het ergste regenweer ontsnappen, nu al ellenlange file op snelwegen

Het einde van de regen en wateroverlast lijkt nog niet in zicht, maar de kans groeit dat delen van Vlaanderen aan het ergste regenweer zullen ontsnappen. Deze namiddag en avond worden we nog geconfronteerd met regen en buien. Die gaan soms gepaard met onweer en hevige neerslag. “Vooral in het noorden en oosten van het land”, aldus weerman David Dehenauw.

Lees meer »

Dronken bestuurder (46) veroorzaakt enorme ravage, maar stapt ongedeerd uit BMW: “Ik ga dan maar eens, veel kan ik hier toch niet meer doen”

“We waren rustig tv aan het kijken toen we plots een klap hoorden. Buiten was het één grote ravage.” Maandagavond ramde een 46-jarige man uit Kachtem een woning en twee geparkeerde auto’s in Emelgem (Izegem) nadat hij met hoge snelheid de controle over zijn BMW verloor. “Sorry”, zei hij. “Daarna wilde hij gewoon te voet naar huis wandelen, maar daar

Lees meer »

Fastned opent snellaadstation aan A19 in Zonnebeke: “Eerste station in een regio waar laadstations dun gezaaid zijn”

Vrijdag opende Fastned een snellaadstation in Zonnebeke. Het station ligt naast het recyclagepark van de gemeente op bedrijventerrein de Polderhoek, op de hoek van de Kortekeerstraat en de Kasteelstraat aan de A19 op grondgebied Geluveld. Met dit snellaadstation opende Fastned zijn 31ste station in België en het negende in West- Vlaanderen.
The post Fastned opent snellaadstation aan A19 in

Lees meer »

FC Marke stijgt naar eerste provinciale: “We hebben geschiedenis geschreven”

Het is gebeurd! FC Marke promoveert naar de hoogste provinciale reeks. Het resultaat van een goed en geduldig doordacht beleid. Ook de inbreng van T1 Davy Vercruysse, die ambitie en realisme goed wist te combineren, is niet gering. “We hebben geschiedenis geschreven”, zegt een trotse voorzitter Filip Seynaeve.
The post FC Marke stijgt naar eerste provinciale: “We hebben geschiedenis

Lees meer »

Beoogde Nederlandse premier Ronald Plasterk biedt in open brief excuses aan Pieter Omtzigt aan

Ronald Plasterk, die vaak genoemd wordt als premier van de toekomstige rechtse regering in Nederland, heeft vrijdag in een open brief in de krant De Telegraaf zijn excuses aangeboden aan Pieter Omtzigt, de leider van de coalitiepartij Nieuw Sociaal Contract (NSC). De twee mannen hebben in een eerdere fase van de regeringsvorming, toen Plasterk informateur was, nog een aanvaring gehad.

Lees meer »

CODE GEEL voor hevig onweer: welke soorten zijn gevaarlijkst en wat doe je beter niet? “Je bent niet veilig omdat het nog niet regent”

Het KMI waarschuwt voor felle onweersbuien vandaag met kans op hagel en/of veel neerslag in korte tijd. Mogelijk ontstaan er gevaarlijk meercellig onweer met clustervorming. Onweer is één van de meest spectaculaire weerfenomen, maar hoe ontstaat het juist, welke soorten zijn er en wanneer kan het gevaarlijk worden? Meteoroloog Jonas De Bodt legt het helder uit en tipt de 10-secondenregel.

Lees meer »