Waarom Bouchez valt over het handjevol Belgische militairen dat Olympische Spelen in Parijs zal beveiligen

België zal een handjevol militairen sturen naar de Olympische Spelen in Parijs, meldt minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS). Tot groot ongenoegen van coalitiepartner MR, die het leger liever op een andere locatie wil inzetten.

 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Première ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne met talrijke bekende Vlamingen

Na ‘Gert Late Night’, ‘De Cooke & Verhulst Show’ en een daaropvolgende pauze is het duo ‘Gert & James’ voor even terug. Tijdens de zomermaanden ontvangen ze het grote publiek voor een wervelende avondshow met sketches, groots dansensemble en livemuziek van de XL Band in het Studio 100 Theater in De Panne.
The post IN BEELD – Première ‘Gert

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »

Zon en muziek zorgen voor recordopkomst op festival De Waterbek in Ardooie

Met 3.500 tickets in voorverkoop en nog wat zomerse last minute bezoekers is het Ardooise festival De Waterbek geen kleintje meer. Vroege festivalgangers zochten reeds een uur voor aanvang hun weg in Ardooie. Voor een aantal onder hen de ideale gelegenheid om kennis te maken met zomerbar Bardos. Daar zorgden Luigi en Co twee uur lang voor een evenement waarbij

Lees meer »

7 miljoen flitsboetes vorig jaar, maar deze Vlamingen kregen er nog nooit één: “Haastige chauffeur duwde met zelfs eens tussen twee vrachtwagens”

Nooit eerder kregen meer chauffeurs een snelheidsboete dan in 2023. Er werden er bijna zeven miljoen uitgedeeld. Toch zijn er Vlamingen die nog nooit een flitsboete hebben gehad. Twee van hen vertellen waarom ze zich steeds nauwgezet aan de snelheidslimieten houden, hoe ze dat voor elkaar krijgen en – vooral – hoe de andere chauffeurs daarop reageren.

Lees meer »

“Nu zit hij bijna aan 100 procent, in Parijs zal dat 120 procent zijn”: Jérôme Guéry wil met tophengst Quel Homme de Hus nog één keer schitteren

Voor één keer geen prima donna op twee benen maar wel eentje op vier poten: Quel Homme de Hus is de naam. Een hengst van 18 met al olympisch brons en WK-zilver op zijn erelijst. Toch wil hij, voor zijn pensioen, nog één keer schitteren tijdens de jumping in Parijs. Ruiter en mede-eigenaar Jérôme Guéry toont trots de plek waar

Lees meer »

Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld”

Ann Hoste en haar dochter Cinzia van B&B De Gouden Klokke schitterden afgelopen dinsdag in het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. De goedlachse dames kunnen terugblikken op een mooi geslaagd avontuur.
The post Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »