Vijf kunstenaars stellen tentoon in kunstgalerie CAS in Oostende

Nog tot zondag 28 april presenteert CAS (Contemporary Art Space) in de Frans Musinstraat 17 vijf kunstenaars in diverse disciplines onder de Bob Dylan-titel ‘Shelter from the Storm’.

De expo kadert in het gezamenlijke project UnsENSORed. Te bezoeken elke zaterdag en zondag van 15 tot 18 uur, tijdens het galleryweekend van 5 tot en met 8 april telkens van 11 tot 18 uur. Op de foto v.l.n.r. Bart Vandevijvere, Servaas Van Belle, Willem Boel en Frederik Ardies, zittend Lien Buysens.

(ML/foto ML)

The post Vijf kunstenaars stellen tentoon in kunstgalerie CAS in Oostende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Het leven van Ludovicus Baekelandt op vijftien locaties in Lendelede: “Met een échte kunstschilder”

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september organiseren de vrijetijdsdiensten van de gemeente, in samenwerking met verschillende verenigingen, en in het kader van het Baekelandt-jaar, de ‘Baekelandt Theaterwandeling’. Een niet te missen evenement waarvan de regie in handen is van Johan Bonte.
The post Het leven van Ludovicus Baekelandt op vijftien locaties in Lendelede: “Met een échte kunstschilder” appeared

Lees meer »

Jaar nadat Juliette (4) sterft aan bacterie krijgt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik heb ze al aan elkaar voorgesteld. Met hem in mijn armen aan haar grafje”

Juliette’tje Kroketje. U herinnert zich het meisje van vier misschien nog. In april vorig jaar stierf ze in amper zes dagen tijd aan een agressieve infectie. Het internet werd – op vraag van mama Annelies (42) – met hartjes en eenhoorns overspoeld. Iets meer dan een jaar na haar dood krijgt Juliette er een broertje bij: Clément. “Hij is absoluut

Lees meer »