Topman Bob Iger wint machtsstrijd over bestuur Disney

21:41 Een belangrijke aandeelhoudersvergadering bij de entertainmentreus Disney is uitgedraaid op een grote zege voor CEO Bob Iger. Hij kan nu zonder stoorzenders in het bestuur zowel zijn zakelijke strateg… 

Meer krantenkoppen in België

Kamer keurt verlenging levensduur jongste kerncentrales goed

De plenaire Kamer heeft donderdag de verlenging van de levensduur van de twee jongste kerncentrales met tien jaar goedgekeurd. De hervorming, misschien wel de meest besproken maatregel van de afgelopen legislatuur, schrijft voor dat Doel 4 en Tihange 3 ten laatste op 31 december 2037 sluiten.

Lees meer »

IN BEELD. Het ene verrassingsoptreden na het andere en grote liefde tussen Taylor Swift en Travis Kelce op Coachella

Het bekendste muziekfestival van de Verenigde Staten pakt dit jaar weer uit met de grootste artiesten, opvallende outfits én een hele hoop verrassingsacts. Celebs zijn er bovendien niet enkel te spotten op de podia. Je kan er zomaar Taylor Swift en haar grote liefde Travis Kelce tegen het lijf lopen, zo blijkt. Dit en meer viel op tijdens het eerste

Lees meer »

Inclusief cohousingproject in voormalig klooster op Sint-Jozef in Brugge

Oranje vzw start nog dit jaar met de renovatie van het voormalige klooster van de zusters Maria van Pittem in de Ronsaardbekestraat. Stad Brugge verleende hiervoor onlangs de omgevingsvergunning. Bedoeling is er een inclusief cohousingproject te realiseren.
The post Inclusief cohousingproject in voormalig klooster op Sint-Jozef in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Dirk Kuyt koestert titel met Beerschot: “Even uniek als mooiste momenten bij Liverpool en Feyenoord”

“Mijn naam zal altijd een groot voordeel zijn, soms een nadeel.” Na een mislukt eerste hoofdstuk in Nederland, bij ADO Den Haag, werd het trainerschap in België bij Beerschot voor Dirk Kuyt (43) een voltreffer. Interview met de voormalige cultheld van Feyenoord en Liverpool over zijn visie op voetbal, werken en leven in Antwerpen, én de vraag of er al

Lees meer »

LIVE. “Ik heb het eens kunnen zeggen. Nu kruip ik weer in mijn schulp”: Bart De Pauw geeft eerste interview in ‘De tafel van Gert’

“Ik heb die vrouwen nooit bewust pijn willen doen.” Bart De Pauw (55) geeft dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar. Dat doet de televisiemaker in een open en uitgebreid gesprek met Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’. Volg hier live de hoogtepunten van de uitzending. “Mijn grootste fout? Ik heb heel veel vervelende berichtjes gestuurd.”

Lees meer »

Hoe Soudal Quick-Step zonder Evenepoel en met piepjonge groep toch mooie Gold Race reed: “’Grijp jullie kans’, gaven we hen mee”

Ga er maar aan, zonder Remco Evenepoel. Met een schip dat in Vlaamse wateren nog flink op hol sloeg. Maar kijk: compleet onthoofd krabbelde een piepjong Soudal Quick-Step in de Amstel Gold Race opnieuw wat overeind. Mauri Vansevenant (24), vierde, schonk de ploeg zijn ziel terug. “Ik zag zwarte sneeuw, maar beet me vast op karakter.”

Lees meer »

Volgende week mogelijk bemiddelaar aan de slag bij VRT

Mogelijk kan volgende week al een bemiddelaar worden aangesteld die het vertrouwen tussen personeel en directie bij de openbare omroep VRT moet helpen herstellen. Dat heeft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aangekondigd in het Vlaams Parlement. Volgens de vakbonden heeft de directie al een “ernstige kandidaat” voorgesteld.

Lees meer »