Sint-Katelijne-Waver organiseert EHBO-cursus voor huisdieren

De gemeente Sint-Katelijne-Waver organiseert een EHBO-cursus voor huisdieren. Een dierenarts zal uitleg geven over hoe je als baasje je huisdier de eerste hulp bij een ongeval kan geven. Iedereen die een hond of kat heeft, is welkom, maar ook mensen met andere huisdieren, zoals parkieten of reptielen kunnen vragen stellen. 

Meer krantenkoppen in België

25 jaar lang belden we aan in Vlaamse straten. Maar hoe gaat het nu? “Wat ik nooit had verwacht, is gebeurd: ik ben weer gelukkig”

Morgen start onze absolute zomerklassieker weer en krijgt u een week lang, elke dag, gewone Vlaamse verhalen, opgeraapt achter gewone Vlaamse gevels. Dit keer bellen we telkens aan in de Veldstraat 5 en dat wordt een extra feestelijke editie, want de 25ste al. Journaliste Sabine Vermeiren dook in een kwarteeuw aan archief en diept vier oude verhalen op van eerdere

Lees meer »

Nieuwe bodycambeelden tonen hoe Trump-schutter dood op dak wordt aangetroffen

De 20-jarige Thomas Crooks was op 13 juli verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op Donald Trump tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. De man werd vlak na zijn poging doodgeschoten door de Secret Service. Pas vrijgegeven bodycambeelden, gemaakt door de politie van Butler County, tonen hoe de veiligheidsdiensten proberen uitzoeken wat er precies gebeurd is, terwijl ze naast het lichaam van

Lees meer »

Politieman stelt zijn vierde misdaadverhaal voor

Hans Doheyn, in het dagelijkse leven actief als politierechercheur in Knokke-Heist, brengt onder het pseudoniem Hans J. Ruselle al zijn vierde misdaadroman uit. Vier jaar na zijn debuut ‘Steek angst in je vijand’ presenteert hij ‘Het Slot’, een verhaal over een gruwelijke moord op een boerderij in Lapscheure.
The post Politieman stelt zijn vierde misdaadverhaal voor appeared first on

Lees meer »

L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over

Het herenmodemerk Zilton, voorheen onderdeel van de failliet verklaarde modegroep Duror Fashion, wordt overgenomen door L&V Fashion, een modebedrijf uit Ingelmunster. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.
The post L&V Fashion uit Ingelmunster neemt Belgisch modemerk Zilton over appeared first on KW.be.

Lees meer »