Rebel Wilson geeft prijs welke acteur haar op 35-jarige leeftijd ontmaagde: “Hij wist zelf van niets”

Nog geen week geleden onthulde Rebel Wilson (44) dat ze pas voor het eerst seks had op 35-jarige leeftijd. Nu geeft ze in haar memoires ook prijs wie haar allereerste bedpartner was en dat blijkt een bekend gezicht te zijn: acteur en comedian Mickey Gooch Jr. De onthulling was voor hem trouwens een even grote verrassing, want hij had destijds geen enkel idee dat Rebel nog maagd was. 

Meer krantenkoppen in België

Markt Geluveld wordt opnieuw aangelegd, hinder voor verkeer tot juni

Vanaf vandaag, 15 april, start men met de aanpassingswerken van de Markt van Geluveld. Hierdoor zal de Kasteelstraat tot begin juni onderbroken zijn. De werken worden geraamd op iets meer dan 300.000 euro, waarvan ongeveer 100.000 euro gesubsidieerd is.
The post Markt Geluveld wordt opnieuw aangelegd, hinder voor verkeer tot juni appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Magnette doorprikt zoete dromen van De Wever: “Er komt geen staatshervorming. Onmogelijk”

Opgejaagd door de PVDA of niet, PS-voorzitter Paul Magnette (52) doorprikt de dromen van N-VA-voorzitter Bart De Wever. “De begroting? Die gaan we niet in sneltempo aanpakken. Harde besparingen? Niet met de socialisten! Een staatshervorming? Onmogelijk.” Nu de verkiezingen dichterbij komen, legt politiek journalist Isolde Van Den Eynde hem het vuur aan de schenen: “U haalt nog maar 15% in

Lees meer »

Nieuwe interieur- en geschenkwinkel op komst

Uiterlijk tegen het einde van de lente opent Ewoud Timmermans (42), daarin gesteund door echtgenoot Tim Van Peteghem (40), een interieur- en geschenkenwinkel in het centrum van Damme. “We zullen er natuurlijk meubelen verkopen, maar ook kleine geschenkjes om mee te nemen op bezoek”, zegt Ewoud.
The post Nieuwe interieur- en geschenkwinkel op komst appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Gert Verhulst kan zich niet serieus houden tijdens repetities van Lotto Arena-show ‘James de musical’: “Ik heb een korte concentratieboog”

Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier

Lees meer »

RC Bissegem maakt nog steeds kan op ticket voor eindronde na sterke remonte: “Afscheid nemen met een prijs”

Twee wedstrijden voor het einde doet RC Bissegem nog mee voor een eindrondeticket. Het zag er aanvankelijk toch helemaal anders uit. Na de eerste periode had Racing amper vier punten gesprokkeld, stond het afgetekend op de allerlaatste plaats. Pas toen Pascal De Vreese zijn voorganger Claude De Weirdt aan het sportieve roer kwam aflossen, kwamen de blauwhemden weer tot leven.<br

Lees meer »

Heel wat rookontwikkeling bij brand in tuinberging

De brandweer moest donderdagochtend omstreeks 11 uur tussenkomen langs de Kortemarkstraat in Hooglede. Daar stond een tuinhuis in brand. Verschillende brandweerkorpsen snelden ter plaatse.
The post Heel wat rookontwikkeling bij brand in tuinberging appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nancy (50) bezoekt plek in Amerika waar haar broer tien jaar geleden verongelukte: “Hij kreeg daar zelfs een gedenkplaat”

Precies tien jaar nadat Nancy Lefevere (50) haar broer verloor bij een tragisch ongeval in de Verenigde Staten, bezocht ze afgelopen week de plek van het drama. Ze plaatste er een kaarsje en in plaats van intens verdriet, overviel de Zedelgemse een gevoel van warmte. “Kristof is daar intens gelukkig geweest”, vertelt ze. “Nu weet ik precies waarom.”
The post

Lees meer »