Rebel Wilson wil taboe rond maagdelijkheid doorbreken: “Ik had pas voor de eerste keer seks op mijn 35 jaar”

Rebel Wilson (44) deelt in haar memoires ‘Rebel Rising’ – die op 2 april zal verschijnen – dat ze voor de eerste keer seks had toen ze 35 jaar oud was. Door haar verhaal te delen, hoopt de actrice dat mensen minder druk ervaren om op jonge leeftijd ontmaagd te worden. 

Meer krantenkoppen in België

Spitfire neergestort bij herdenking slag om Groot-Brittannië

Tijdens een herdenking van de luchtslag om Groot-Brittannië (1940) is een historisch jachtvliegtuig van het type Supermarine Spitfire in de omgeving van de luchtmachtbasis Coningsby in het noordoosten van Engeland neergestort. Over het lot van de piloot is nog niets bekendgemaakt, aldus Britse media.

Lees meer »

KIJK. Catalanen woedend omdat Louis Vuitton bekendste park van Barcelona afsluit voor prestigieuze modeshow met wereldsterren: politie treedt hard op

In de buurt van het wereldberoemde Park Guëll in Barcelona, wereldberoemd van Antoni Gaudi’s architectuur en mozaïek, zijn er hevige protesten uitgebroken nadat de toeristische trekpleister donderdag werd afgesloten voor een besloten mode-evenement. Chaotische beelden tonen hoe het tot escalaties komt tussen de politie en de Catalanen. Die laatsten verzetten zich tegen het “privatiseren” van de publieke ruimte voor een

Lees meer »

Rechtbank Hongkong: 14 prodemocratische activisten schuldig aan subversie

Een Hongkongse rechtbank heeft veertien mensen schuldig bevonden aan “staatsondermijnende activiteiten”, twee anderen werden vrijgesproken. De zestien verdachten waren onder meer als activisten, juristen en raadsleden actief in de prodemocratische oppositie die in 2020 een volledige democratie nastreefde. De schuldigen krijgen naar verwachting nog dit jaar hun straf te horen.

Lees meer »

Tweede promotie op rij voor De Ruiter

KSV De Ruiter (3A) kon voor het tweede jaar op rij de champagne ontkurken voor een promotie. Volgend seizoen speelt het team van trainer Gregory Werbrouck in tweede provinciale, maar dat had niemand voor de start van het seizoen verwacht.
The post Tweede promotie op rij voor De Ruiter appeared first on KW.be.

Lees meer »