Rebel Wilson is 14 kilo aangekomen: “Ik voel mij er heel slecht over”

Rebel Wilson (43) is op haar sociale media openhartig over haar gewicht. De Australische actrice, die in de afgelopen jaren maar liefst 40 kilogram vermagerd was, laat weten dat ze opnieuw zo’n veertien kilogram aangekomen is. “Het is allemaal een beetje veel geweest.” 

Meer krantenkoppen in België

“Mijn bomma heeft gehuild. En ik heb wakker gelegen.” Conner Rousseau voelt zich schuldig

Ook al was hij als lijstduwer een stemmenkanon in Vlaanderen (75.801 voorkeurstemmen), Conner Rousseau (31) stond zondagavond beteuterd op het podium. Je zág het schuldgevoel in zijn ogen: Vooruit had het zonder zijn fratsen beter kunnen doen. Een dag later heeft hij het nog altijd moeilijk. Wij gingen met Rousseau in gesprek: “Mijn bomma heeft gehuild. En ik heb wakker

Lees meer »

Nieuwe daling van aantal kinderopvangplaatsen in 2023, maar beterschap op komst

In 5.731 opvanglocaties voor baby’s en peuters die het Agentschap Opgroeien vergund heeft waren vorig jaar alles samen 93.035 opvangplaatsen beschikbaar. Dat is voor het vierde jaar op rij een daling – in 2019 waren er nog 95.027 plaatsen. Opgroeien merkt op dat in de laatste cijfers nog geen rekening gehouden wordt met de uitbreiding van het aantal plaatsen die

Lees meer »

“Of ik spijt heb van keuze voor IS? Nee, waarom zou ik?” Spraakmakende reportage uit kamp voor vrouwen en kinderen van IS-strijders

“Een tikkende tijdbom die op het punt staat te ontploffen”, zo wordt een gevangenenkamp omschreven waar vrouwen en kinderen van IS-strijders zijn opgesloten. Jaren na de val van het kalifaat van Islamitische Staat zitten ze er nog altijd, en leeft de IS-ideologie er voort. CNN-journaliste Clarissa Ward maakt een opzienbarende reportage in het Al Hol-kamp in het noorden van Syrië.

Lees meer »

Hazard scoort vrije trap in benefietmatch in Chelsea, minder geluk voor Usain Bolt: hij scheurt achillespees

Vijf jaar na z’n vertrek bij Chelsea is Eden Hazard (33) gisteren nog eens teruggekeerd naar Stamford Bridge. In Soccer Aid, een benefietwedstrijd voor UNICEF, charmeerde de ex-speler van Chelsea met een rake vrije trap als hoogtepunt. Al besefte ook Eden zelf dat er wel wat hulp van de doelman mee was gemoeid… Voor Usain Bolt (37), ploegmaat van Hazard,

Lees meer »

Oud-minister Luc Martens gearresteerd (en terug vrijgelaten)

Luc Martens, ereburgemeester van Roeselare, is vorige week gearresteerd door de federale gerechtelijke politie in zijn flat in Roeselare. De oud-minister mocht daags nadien de cel alweer verlaten en staat sindsdien onder voorwaarden.
The post Oud-minister Luc Martens gearresteerd (en terug vrijgelaten) appeared first on KW.be.

Lees meer »

“DNA van de club zit in mij. Ik weet wat we samen kunnen bereiken”: De Roeck spreekt voor het eerst als Antwerp-coach

Jonas De Roeck (44) heeft voor het eerst gesproken als coach van Antwerp. De nieuwe T1 wil attractief voetbal zien, maar ook spelers die hun truitje nat maken. En vertelt ook dat zijn aanstelling best een bewogen moment was. “Ik heb twee jaar geleden mijn vader, die ook rood-wit bloed heeft, verloren. Daardoor is het een emotioneel moment om deze

Lees meer »

Stijn Meuris over het beeld van de week: Dèh!

Er is een eigenaardige trend merkbaar die zich sedert enkele maanden lijkt te verspreiden. Oplettende nieuwsfanaten zullen waarschijnlijk al gemerkt hebben dat ‘de burger’ steeds vaker de neiging heeft ‘het heft in eigen hand te nemen’, zoals dat zo mooi heet. Niet dat het verschijnsel vroeger in het geheel niet bestond, maar Beeldspraak heeft toch de indruk dat het fenomeen

Lees meer »

Elon Musk strijkt bonus op van 56 miljard dollar. Hoe kan dat, nu aandeel van Tesla daalt? Pascal Paepen legt uit

Elon Musk heeft van de aandeelhouders van Tesla een fiat gekregen voor een megabonus van 56 miljard dollar (zo’n 52 miljard euro). En dat terwijl de beurskoers daalt en de verkoop van de elektrische wagens stokt. Waarom krijgt Musk zo’n extreme bonus? Is dat wel te verantwoorden? En is er ook een impact op de kleine belegger? HLN-geldexpert Pascal Paepen

Lees meer »

Na forse verkiezingswinst voor stuntpartij Les Engagés: waar staat ‘de Waalse CD&V’ eigenlijk voor?

Niemand in België die zondag zo fors gewonnen heeft als Les Engagés. De partij die Maxime Prévot bouwde op de ruïnes van de christendemocratische cdH bestaat pas twee jaar, maar fietste in Wallonië vlotjes naar 20 procent. De ‘stuntpartij’ stapt in de Waalse regering en wellicht ook in de federale. Hoog tijd om in Vlaanderen te leren waar de nieuwkomers

Lees meer »